Daryl onu unutmadı: Rick Grimes hâlâ The Walking Dead'in gerçek ana karakteri

Yeni dizinin baş kahramanı Daryl'ın rüyası, Rick'in The Walking Dead için önemini vurguluyor

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yeni bölümü pazar günü yayımlanacak (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon, Norman Reedus'ın canlandırdığı Daryl'dan ilgi çekici bir baş kahraman yaratırken bir yandan da serinin gerçek ana karakteri olmadığını hatırlatıyor. 

Rick Grimes'ın yaklaşık 5 yıldır seride önemli bir rolü yok. Ancak 2024'te yayımlanması planlanan The Ones Who Live'deki dönüşü için beklentiler büyük.

Adı geçmese de hâlâ orada

Spinoff, Daryl'a ön plana çıkma şansı verirken, izleyicinin Rick'i unutmasına da izin vermiyor. Rick'in adı anılmasa bile dizideki bazı anlar, serinin geneli için önemine atıfta bulunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dead City, The Walking Dead'i devam ettirmekte sorunlar yaşarken Daryl Dixon'ın ilk bölümü, daha geniş hikayeyi anlatacak anlar sağladı bile. 

Yeni dizi hayranların çok sevdiği Daryl'ı ön plana çıkarmayı amaçlarken diğer dizilerin aksine ana hikayeden kopuk hissettirmek de istemiyor. 

Rick'e yapılan yoğun vurgu, seri için önemini korumasına yardımcı oluyor.

Rick'in The Walking Dead'den ayrılmasının ardından Daryl, müttefikini aramaya devam ediyor ve spinoff da bunu pekiştiriyor.

Daryl'ın rüyasına girdi

Bir rüya sekansı sırasında Daryl, Rick'in kızı Judith'in sesini duyuyor ve ona "Onları bulacağım. Onları eve getireceğim" diyor. Bu an, Rick'i bulmanın hâlâ Daryl'ın önceliklerinden biri olduğunu gösteriyor.

The Walking Dead, Daryl'ın Rick'i aramak için ne kadar uzun zaman harcadığını ve bir gün onu bulacağına nasıl inandığını göstermek için büyük çaba sarf etmişti. 

Rick'in yer almayacağı bir spinoff'ta izleyicilere onu hatırlatmak, Andrew Lincoln'ün canlandırdığı karakterin hâlâ The Walking Dead'in esas adamı olduğuna dair üstü kapalı bir ipucu veriyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Inverse
 

DAHA FAZLA HABER OKU