The Crown'ın Prens Charles'ı, dizinin getirdiği şöhreti kaldırmakta zorlandığını söyledi

Oyuncu, üçüncü ve 4. sezonda Prens Charles'ı canlandırmıştı

(Netflix)

Netflix'in popüler dizisi The Crown'da Prens Charles'ı canlandıran yıldız oyuncu Josh O'Connor, dizinin ardından gelen şöhretle uğraşmasını "berbat bir dönem" diye tanımladı.

O'Connor, dizinin 2019 ve 2020'de yayımlanan üçüncü ve 4. sezonlarında kraliyet ailesi üyesini canlandırırken, daha sonra rolü Dominic West devralmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Performansıyla Emmy Ödülü kazanan oyuncu yakın zamanda GQ'ya verdiği röportajda dizinin kendisine kazandırdığı görünürlükten hoşlanmadığını söyledi.

O'Connor, dergiye "Berbat bir dönemdi. Dizinin çok etki yarattığını gördüm, birileri beni durduruyordu" dedi.

Başarılı ve görünür bir şeyin içinde olmak istiyoruz ama bence anonimliği biraz bile kaybetmenin ne kadar güçlü olabileceğini bazen hafife alıyoruz.

Kendisini, 2017 yapımı bağımsız film Tanrının Unuttuğu Yer (God's Own Country) gibi daha küçük film ve TV projeleri üzerinde çalıştığı zamanlara karşı nostaljik hisler beslerken bulduğunu da belirten O'Connor şöyle ekledi:

Sadece The Crown'dan önceki kariyerimde ne yapıyorsam, onu yapmaya devam etmek istedim.

Gelecek aylarda başlayacak olan The Crown'ın 6. ve final sezonunda Galler Prensesi Diana'nın 1997'deki ölümü ele alınacak.

Ağustostaki Edinburgh TV Festivali kapsamında düzenlenen bir panelde konuşan yapımcı Suzanne Mackie, popüler dizinin arkasındaki ekibin "duyarlı" olmasının önemli olduğunu söyledi.

Mackie şöyle dedi:

Dizi büyük ve patırtılı olabilir ama biz değiliz. Biz düşünceli ve duyarlı kişileriz.

Bunu nasıl yapacağımıza dair çok ama çok dikkatli, uzun, çok ama çok uzun bir konuşma yaptık ve biliyorsunuz, sonuçta buna seyirci karar verecek ama bence bu olay incelikle, düşünceli bir şekilde yeniden yaratıldı.

Diana'yı, Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) ve Galaksinin Koruyucuları 3'teki (Guardians of the Galaxy Vol 3) rolleriyle tanınan Elizabeth Debicki canlandıracak.

Prömiyer tarihi henüz doğrulanmasa da final sezonunun önceki sezonların çizgisini izleyerek kasımda çıkması muhtemel.

Final sezonunda Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth rolünü yeniden canlandırırken Jonathan Pryce da Prens Philip'i oynamaya devam edecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU