Margot Robbie "çılgın" seçmelere rağmen American Horror Story'de rol alamamış

Barbie'nin yıldızı, Ryan Murphy'nin dizisi için 2011'de seçmelere katılmıştı

(AFP)

Margot Robbie bir zamanlar American Horror Story'de rol almayı başaramasa da oyuncu yönetmenine "tüm zamanlardaki en gözde seçmelerden" birini yaşatmış.

Gişe rekorları kıran Barbie'deki performansıyla son dönemde eleştirmenlerden övgü toplayan Avustralyalı oyuncu, kâr ve başarı getirmesi garanti görülen Hollywood yıldızlarından biri.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Robbie, 2013 yapımı Para Avcısı'ndaki (The Wolf of Wall Street) çıkış yaptığı rolden önce Ryan Murphy'nin korku antolojisi dizisi American Horror Story'nin ikinci sezonunda rol kapmayı başaramamış.

Televizyon kariyerine 2008'de Neighbours adlı pembe diziyle başlayan Oscar adayı aktris, o dönem ABD yapımı televizyon dizisi Pan Am'de yer alıyordu. Ancak Robbie'nin Avustralya dışında çalıştığı tek iş de Pan Am'di.

Robbie'nin 2011'de American Horror Story: Asylum için seçmelere katıldığını hatırlayan oyuncu yönetmeni Eric Dawson, söz konusu açıklamayı yaptı.

Backstage'e konuşan Dawson "Margot pek çok 'yıldız ışığı' unsuruna sahip" dedi.

Oyuncularla [artık] aynı odada olmayan oyuncu yönetmenleri için zor olan şey bu.

Margot muhtemelen tüm zamanlardaki en gözde seçmelerimden biri ve bu, onun patlamasından hemen önceydi. Tam bir yıldızdı. Odaya girdiğinde yaydığı yıldız cazibesi çılgıncaydı.

Dawson şöyle devam etti:

O rolü alamamış olsa da bu bir oyuncu yönetmeni olarak aklınıza gelen şeylerden biridir: Bu bir yıldız, onunla ne yapacağız? Ancak hemen işe alma olasılıklarımızın dışında kalmıştı. Ama oyuncu seçiminin gerçekten eğlenceli kısmı, kariyerleri yeni çıkışa geçen kişileri görmektir.

Robbie
Robbie, Para Avcısı'ndaki rolüyle çıkış yapmıştı (Para Avcısı/Paramount ekran görüntüsü)


O zamandan beri Robbie iki Akademi Ödülü, 4 Altın Küre ve 5 Bafta'ya aday gösterildi.

Barbie'nin yıldızı ve yapımcısı olan 33 yaşındaki oyuncunun 1,2 milyar dolardan fazla küresel gişe hasılatı elde eden filmden kazanacağı ücret ve gişe primlerinin toplamının yaklaşık 50 milyon doları bulacağı bildiriliyor.

Barbie'nin temmuzda vizyona girmesinden önce konuşan Robbie, Martin Scorsese'nin beyaz yakalıları konu alan 2013 tarihli suç draması Para Avcısı'ndaki rolüyle çıkış yapmasının ardından annesinin ipotekli konut kredisini (mortgage) ödediğini açıklamıştı.

Robbie "Annem ev mortgage'ından para alır, bana borç verirdi, bu yüzden bunu geri ödemem gerektiğini her zaman biliyordum" demişti.

Ve sonra bir gün yeterince para kazandığımda kredinin tamamını ödedim. Ona 'Anne, artık o mortgage için endişelenme gerek yok. Artık böyle bir şey yok bile' gibi bir şeyler dedim.

Robbie sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Anneme borçlandığım her şeyi not düşmüştüm. Açıkçası benim konumumda kim olsa... annesi için bunu yapardı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU