James Gunn, Henry Cavill'in Superman rolünden alınmasına açıklık getirdi

Yakında çıkacak DC filminde Cavill'in yerini David Corenswet alıyor

40 yaşındaki Cavill, "Pelerin takma sıram geçti ama Superman'in temsil ettiği şey asla geçmeyecek" demişti (Warner Bros)

James Gunn, Henry Cavill'in Superman rolünün başka bir aktöre verilmesiyle ilgili kafa karışıklığına açıklık getirdi.

Cavill, Man of Steel, Batman v Superman ve Justice League: Adalet Birliği (Justice League) de dahil birçok DC çizgi roman filminde Kriptonlu süper kahraman rolünü oynamıştı.

Aktörün yakın zamanda The Flash filminde rolünü yeniden canlandırmasına rağmen, geçen yıl Cavill'in DC evreninde rolünü ileriye dönük devredeceği doğrulandı.

Kararın, yapımcı Peter Safran'la birlikte geçen yıl DC Studios'un eş başkanı ve eş CEO'su olarak atanan Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) yönetmeni James Gunn'a ait olduğu söyleniyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haziranda Gunn, yakında vizyona girecek Superman: Legacy'de Superman rolünün The Politician'ın yıldızı David Corenswet tarafından canlandırılacağını duyurmuştu. Filmin 2025'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Gunn, Superman: Legacy karakterin daha genç bir haline odaklanacağı için Cavill'in değiştirildiğini başlangıçta yazmıştı.

Gunn, X'te (eski adıyla Twitter) "İlk aşamalarda hikayemiz Superman'in hayatının daha önceki bir bölümüne odaklanacak, bu nedenle karakter Henry Cavill tarafından canlandırılmayacak" diye yazmıştı.

Ancak bu hafta Gunn, bir hayranının DC'nin son filmi Blue Beetle'la ilgili sorusu üzerine sosyal medya platformu Threads üzerinden açıklama yaptı.

Hayran, "Yani Blue Beetle'da, en azından reklamda, Jaime Superman'in kim olduğunu biliyor ve Blue Beetle'ın DC Evreni’nizde olduğunu söylediniz" diyerek sordu:

Yani genç Superman filminiz geçmişte mi geçiyor?

Gunn, "Ben asla bir 'genç Superman' filmi yapmıyordum, sadece bir Superman filmi!" yanıtını verdi.

Gunn, Superman: Legacy'nin yapımcılığının yanı sıra yönetmenliğini de üstleniyor. Filmde Rachel Brosnahan, Lois Lane rolünde Corenswet'le birlikte yer alacak.

Superman, Cavill'in son aylarda bıraktığı ikinci büyük rol; Mission: Impossible Yansımalar'ın (Mission: Impossible - Fallout) yıldızı, Netflix'in fantastik dizisi The Witcher'dan da ayrılmıştı.

Cavill, popüler fantezi dizisinin üç sezonunda başrolde iblis avcısı Rivialı Geralt'ı canlandırmıştı. Onun yerini Açlık Oyunları'nın (Hunger Games) yıldızı Liam Hemsworth alacak.

Hayranları Cavill'in son bölümlerdeki performansını övgüyle karşılarken, birçoğu da oyuncunun diziden ayrılmasından yakınmıştı

    

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU