Prens Harry ve Meghan Markle'dan kraliyete zeytin dalı

İddiaya göre Sussex Dükü ve Düşesi, bozulan ilişkilerini onarmaya çalışıyor

Prens Harry ve Meghan Markle'ın, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün birinci yıldönümü anısına düzenlenen kraliyet ailesi toplantısı için davetiye almadığı ortaya çıkmıştı (Reuters)

Yeni bir habere göre Prens Harry ve Meghan Markle, Prens William'la bozulan ilişkilerini Kensington Sarayı'nda bir daire kiralayarak onarmayı umuyor.

Galler Prensi ve Prensesi'yle aralarındaki sürtüşme devam eden Sussex Dükü ve Düşesi'nin, bu durumu "telafi etmek" istedikleri bildiriliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak kraliyet içerisinden bir isim OK! dergisine yaptığı açıklamada, Harry'nin bu hamlenin kendisini "sarayın esiri" haline getireceğinden endişe duyduğunu söyledi.

İsmi gizli tutulan kaynak, "O ve Meghan, Kensington Sarayı'nda bir daire kiralamayı ve kendileri döşemeyi teklif ediyor" dedi.

Bunun William'ı memnun edeceğini ve geri dönme konusunda ciddi olduklarını göstereceğini umuyor. Ama Harry sarayın tutsağı olmak istemiyor.

Buna rağmen kraliyet uzmanları, kavgalı kardeşler arasında yakın zamanda bir uzlaşma olacağına inanmıyor.

Talk TV'nin Kraliyet Editörü Sarah Hewson, Sky News'a yaptığı açıklamada, "Buna dair hiçbir işaret görmüyorum" dedi ve ekledi: 

Hasar o kadar büyük ki bu yaraları iyileştirmek çok uzun zaman alacak.

Hewson sözlerini şöyle sürdürdü: 

Ve bu aşamada, her iki tarafta da buna bir son verme, affetme ve unutma arzusu olduğuna dair herhangi bir kanıt göremiyorum.

Kraliyet ve Sussexler arasındaki gerilim, çiftin umutsuz bir "mahremiyet" arayışıyla aileden ayrılmasının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Önce Kanada'ya taşınan çift, nihayetinde Kaliforniya'nın Montecito kentine yerleşmişti.

Çiftin taşınmasını, 6 bölümlük Netflix belgeseli, Oprah Winfrey'yle yaptıkları sansasyonel röportaj ve Harry'nin protokolü altüst eden anı kitabı Yedek (Spare) gibi ses getiren projeler izlemişti.


Independent Türkçe, New York Post, OK!

DAHA FAZLA HABER OKU