Prens Harry ve Meghan Markle'ın Beckhamlarla arasının bozulduğu iddia edildi

"Haber sızdırdınız" suçlaması David Beckham'ı çıldırtmış

David Beckham ve Victoria Beckham, Sussex çiftinin 2018'deki düğününe katılmıştı. Meghan Markle ve Prens Harry ise Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham'ın Nisan 2022'deki düğününe gitmemişti (Reuters)

Uzun süredir yakın arkadaş olan Meghan Markle-Prens Harry ve Victoria Beckham-David Beckham çiftlerinin arasının bozulduğu iddia edildi.

Daily Mail'in adı açıklanmayan bir kaynağa dayandırdığı habere göre Sussex Düşesi ve Dükü, Beckhamların kendileri hakkında bazı haberleri sızdırdığından şüphelendi. Beckham ailesine yakın bir kaynak, ailelerin konu hakkında telefonda görüştüğünü ve bunun ardından arkadaşlığın bozulduğunu öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

David Beckham'ın suçlama sebebiyle "çok fazla öfkelendiği" de ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Söz konusu kaynak, "Ailelerin barışması pek mümkün değil" dedi. 

Kraliyet çiftinin evinin bulunduğu Kaliforniya eyaletindeki bir kaynak, Markle ve Prens Harry'nin, Katy Perry ve Orlando Bloom çiftiyle de arasına soğukluk girdiğini söyledi:

Katy bir dönem aileye yakındı ama çok seyahat ediyor. Bu yüzden yakın arkadaşlığı sürdürmek zor oldu.

Bir başka kaynaksa "Katy, Kral III. Charles'ın taç giyme töreninde sahne almıştı. Bu yüzden belki de taraf tutmuştur?" dedi.

Kraliyet çiftinin yakın arkadaşları arasında meşhur sunucu Oprah Winfrey, televizyoncu Gayle King, fotoğrafçı Misan Harriman, kozmetikçi Victoria Jackson ve Markle'ın eski rol arkadaşları Sarah Rafferty ve Abigail Spencer sayıldı.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU