The Office yıldızı, hayranların Stanley spin-off'u için gönderdiği bağışları iade ediyor

Kovid kaynaklı ertelemeler ve Hollywood grevlerinin ardından proje süresiz olarak durdurulmuş halde

Steve Carell ve Leslie David Baker, The Office'te (NBC)

The Office'te huysuz Stanley Hudson'ı canlandıran, popüler komedi dizisinin ABD versiyonunun yıldızı Leslie David Baker, Stanley'nin planlanan spin-off'u için hayranlarının Kickstarter üzerinden gönderdiği tüm bağışları iade edeceğini açıkladı.

65 yaşındaki Baker, kendisinin Uncle Sam adlı TV dizisi planlarını destekleyen hayranlarına toplamda 110 bin 629 dolar 81 senti iade ediyor.

Dizi, Stanley'nin Florida'daki emeklilik hayatını bırakıp yeğeninin motosiklet ve çiçek dükkanı şirketini kurtarmasına yardım etmek için Los Angeles'a gitmesini konu alacaktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kampanyanın hedefine ulaşmasının üzerinden üç yıl geçtiği düşünülünce son haftalarda bazı hayranlar, Baker'ın toplanan tüm parayla ne yaptığını sorgulamaya başlamıştı. Hudson ise bugüne kadar dizinin yapım aşamasına yaklaştığına dair herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Bu endişelere yanıt veren Baker, Kovid kaynaklı ertelemeler ve Hollywood grevlerinin ardından proje halen süresiz olarak durdurulduğu için bağışlanan parayı iade edeceğini belirten bir açıklama yayımladı.

Baker, "Bilgilendirme geciktiği için özür dileriz" dedi.

Kamera arkasında her şeyi yoluna koymaya çalışıyoruz...

Bu projeyi hayata geçirmekle ilgili biz de sizin kadar heyecanlıyız ve tüm sabrınız ve desteğiniz için gerçekten minnettarız. Proje, kontrolümüz dışındaki koşullar nedeniyle beklenenden daha uzun sürdü.

Baker hâlâ gelecekte bir noktada bu diziyi çekmeyi planlıyor.

Aktör, 2005'ten 2013'e kadar yayımlanan 9 sezonu boyunca The Office'in ana ekibinden biri olarak rol aldı.

Kurmaca Dunder Mifflin Kağıt Şirketi'nin, Pensilvanya eyaletindeki Scranton şubesindeki ofis çalışanlarının günlük çalışma hayatını anlatan ABD yapımı sahte belgesel, Ricky Gervais ve Stephen Merchant'ın yarattığı aynı adlı BBC dizisinden uyarlanmıştı.

Avustralya'da halihazırda The Office'in yeniden başlatılan ve başrolünde bir kadının yer alacağı versiyonu üzerinde çalışılıyor.

Amazon Prime Video'nun dizisinde Avustralyalı komedyen ve oyuncu Felicity Ward (Wakefield, Skor Sıfır 2 [The Inbetweeners 2]), Flinley Craddick adlı bir ambalaj şirketinin genel müdürü olan Hannah Howard'ı canlandıracak.

Variety'nin aktardığı üzere, "Kovid sonrası dönemde gerçekleşen bir sürprizle Howard, merkez ofisten şubesinin kapatılacağı ve personelin evden çalışmak zorunda kalacağı haberini alıyor".

Howard hayatta kalma moduna geçiyor, tutamayacağı sözler veriyor ve 'işteki ailesini' bir arada tutmak için tuhaf planlar yapıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU