Beyoncé konserinin sahneyi görmeyen biletlerinin fiyatı dudak uçuklattı

"Eğer konseri sadece dinlemek isteseydim, dışarıda otoparkta beklerdim"

Beyoncé, 7. albümü Renaissance'ı geçen yaz piyasaya sürmüştü (Reuters)

Beyoncé, halen 7. stüdyo albümünü desteklemek üzere 56 ayaktan oluşan Renaissance dünya turnesiyle tüm dünyayı dolaşıyor. Ancak R&B efsanesinin hayranları, sahneyi görmeyen koltukların pahalı fiyatları nedeniyle ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcının konser organizatörleri, gösterişli sahne şovunu görmeyen koltuklar için bilet başına 157 dolar talep etmeleri üzerine eleştirilere maruz kaldı. 

Konser salonlarındaki sınırlı görüş biletleri, genellikle görme engelliler için uygun fiyatlara satılıyor ancak Beyoncé'yi canlı izlemek için öyle bir talep var ki biletler 157 dolara (yaklaşık 4 bin 200 lira) alıcı buldu.

Hoşnutsuz bir hayran The Sun'a yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Konsere gitmenin tüm amacı onu bizzat görmek ve prodüksiyonun gösterisini izlemek. Bu çok saçma. Eğer konseri sadece dinlemek isteseydim, dışarıda otoparkta beklerdim.

Şu anda turnesinin Amerika ayağında olan şarkıcının, Avustralya'da vereceği stadyum konserlerinin detaylarını yakında açıklaması bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Organizatör John Zaccaria, büyük stadyum şovları düzenlemenin büyük maliyetlerinin pop yıldızları ve hayranlarının arasına girdiğini söylüyor.

41 yaşındaki pop efsanesinin Renaissance gösterisi yaklaşık iki buçuk saat sürüyor ve 6 perdeye bölünüyor. Beyoncé, Renaissance albümünün parçalarını sırayla seslendiriyor ve aralara diskografisinden şarkılar serpiştiriyor.

Gösteri, prodüksiyon değeri ve Beyoncé'nin vokal performansı başta olmak üzere eleştirmenlerden övgü almıştı.

Pop yıldızı, 28 Haziran'a kadar Avrupa'da turladıktan sonra, 8 Temmuz'da Kanada'nın Toronto kentinde gerçekleştirdiği gösteriyle şovu Kuzey Amerika'ya taşımıştı.

Beyoncé'yi izleyen sohbet programı efsanesi Oprah Winfrey, kısa süre önce konserin şimdiye kadar katıldığı en iyilerden biri olduğunu itiraf etmişti.

Winfrey, temmuzda Instagram'daki takipçilerine "Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım" demişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun
 

DAHA FAZLA HABER OKU