Gerçek olaylardan esinlenmişti: Devam filmine yeşil ışık

Film, aldığı R derecelendirmesine rağmen 89 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde etmişti

Film, Rotten Tomatoes'dan 100 üzerinden 67 puan almıştı (Universal Pictures)

Çıldırmış Ayı'nın (Cocaine Bear) yönetmeni Elizabeth Banks, bu yıl gösterime girmiş ve hem eleştirmenler hem de sinemaseverlerin olumlu beğenisini kazanmıştı. Film, gişede de iyi bir performans sergiledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerçek olaylardan esinlenen film, ABD'nin Georgia eyaletindeki bir ormanda bulduğu büyük miktarda kokaini tükettikten sonra dehşet saçan kara ayının hikayesini anlatıyor.

Henüz onaylanmış bir devam filmi olmasa da yönetmen Elizabeth Banks, Rolling Stone'a verdiği röportajda Çıldırmış Ayı 2'nin gelme olasılığına değindi.

Şu anda üzerinde çalışılan bir proje olup olmadığını açıklamayan yönetmen, yarattığı şaşırtıcı hikaye dünyasına geri dönmeye ilgi duyduğunu ifade etti.

Projede çalışırken kesinlikle harika zaman geçirdim. Bu kadar yıkıcı, çılgın, aptalca ve komik olmasını çok sevdim. Oyuncu kadrosuyla insanları şaşırtmayı da öyle. Kimsenin 70 yaşındaki Margo Martindale'in o çocuğu vurmasını beklediğini sanmıyorum. Çok eğlendik ve eğer seyirciyi şaşırtma ve kendimi tekrar memnun etme fırsatım olsaydı, bunu değerlendirirdim.

Çıldırmış Ayı, 30 ila 35 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 89 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. R derecelendirmesi alan filmin hasılatının, devam filminin masadan kalkmadığını gösterecek kadar güçlü olduğu ifade ediliyor. ABD'de kullanılan R derecelendirmesi, yanlarında bir ebeveyn veya vasi olmadan 17 yaşından küçüklerin kabul edilmediği filmlere veriliyor.

Yeni maceralara açık kapı bırakan sonuyla devam filmine göz kırpan Çıldırmış Ayı'nın başrollerinde Keri Russell, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer almıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rolling Stone


 

DAHA FAZLA HABER OKU