Mattel CEO'sundan Barbie 2 sinyali

Yönetmen Greta Gerwig devam filmini henüz düşünmediğini söylemişti

Vizyona girdiği andan itibaren gündemden düşmeyen Barbie'nin ikinci filmiyle ilgili resmi ağızlardan bir açıklama yapıldı. Mattel CEO'su Ynon Kreiz devam filmini doğrulamasa da Barbie 2'ye göz kırptı.

Kreiz, Mattel'in çarşamba düzenlediği ikinci çeyrek kazançlarıyla ilgili çevrimiçi toplantıda şu ifadeleri kullandı:

Henüz hiçbir şey açıklamadık. Muhtemelen devam filmleri hakkında konuşmak için biraz erken. Fakat açıkçası filmin başarısı, daha fazla fırsatı beraberinde getirdi.

Mattel CEO'su, Barbie markasının sadece sinemada değil diğer sektörlerde de büyümesini planladıklarını sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmenliğini Greta Gerwig'in yaptığı film, Mattel'in ürettiği popüler oyuncak bebekler Barbie'yle (Margot Robbie) Ken'i (Ryan Gosling) anlatıyor. Barbie'nin, aniden ölümlülük endişesine kapılarak gerçek dünyada kendini keşfetme arayışıyla "Barbie Diyarı"nın anaerkil ütopyasını terk etmesi konu alınıyor.

Robbie, 27 Haziran'da TIME'da yayımlanan röportajda devam filmi için görüşmeler yapıldığını söylese de "Fakat bir ilk filmi çekmeye çalışırken aynı zamanda devam filmlerini de planlarsanız biraz tuzağa düşersiniz diye düşünüyorum" demişti.

Yönetmen Gerwig de 25 Temmuz'da New York Times'ta yayımlanan röportajında Barbie 2'yi henüz düşünmediğini söylemişti.

 

Independent Türkçe, Deadline, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU