James Gunn'dan Vin Diesel'e tek cümle için 54 milyon dolar ödendiği iddiasına yanıt

Söylenti yıllardır ortalıkta dolaşıyordu

Galaksinin Koruyucuları serisinde Chris Pratt, Zoe Saldana ve Bradley Cooper da rol alıyor (Marvel Studios)

Yönetmen James Gunn, Vin Diesel'in Marvel'ın Galaksinin Koruyucuları (Guardians Of The Galaxy) filminde Groot'u seslendirmek için 54 milyon dolar aldığı söylentisine yanıt verdi. 

Söylenti yıllardır ortalıkta dolaşıyordu ve Gunn, bu spekülasyona Twitter'da yanıt verdi.

54 milyon dolarlık rakamı kimin, neye dayanarak ortaya attığı tam olarak belli değil ancak yönetmen kesinlikle bu söylentiye itibar etmedi.

Diesel'in sadece "Ben Groot'um" sözlerini defalarca söylemesini gerektiren rolü için astronomik bir rakam aldığını iddia eden makalenin ekran görüntüsünü gösteren tweet'e yanıt veren Gunn'ın cevabı son derece basitti.

Gunn, gülen bir emojiyle şu yorumu yaptı

Doğru değil.

Her ne kadar pek çok kişi bu rakama şüpheyle yaklaşsa da Groot karakteri, Galaksinin Koruyucuları üçlemesinin önemli bir parçası.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vin Diesel üç filmde de karakteri seslendirdi. Hollywood'un en tanınmış yüz ve seslerinden biri olan aktörün büyük bir ücret alması şaşırtıcı görülmüyor.

Diesel'in bu rolden 54 milyon dolar kazandığı iddiasıyla ilgili önemli bir sorun, Groot'u seslendirdiği her film için 13 milyon doların biraz üzerinde 4 ödeme almasıydı. Ancak Diesel, Groot'u toplamda 7 filmde seslendirdi.

Galaksinin Koruyucuları üçlemesinin yanı sıra Diesel'in karakteri iki Avengers filmiyle Aşk ve Gök Gürültüsü'nde (Thor: Love And Thunder) yer alıyor ve Disney'in Ralph ve İnternet (Ralph Breaks The Internet) filminde kameo yapıyor.

Diesel, ilk Hızlı ve Öfkeli filmi için yaklaşık 2 milyon dolar alırken, Hızlı ve Öfkeli 10'daki (Fast X) son performansı için 20 milyon dolar aldığı tahmin ediliyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, Unilad

DAHA FAZLA HABER OKU