Tarantino da Barbenheimer çılgınlığına katıldı

Ünlü yönetmenin Barbie'ye bilet alırken çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı

Her iki film de 21 Temmuz'da gösterime girdi (Warner Bros/Universal)

Dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverler hafta sonu boyunca hem Greta Gerwig imzalı Barbie'yi hem de Christopher Nolan'ın üç saatlik biyografik filmi Oppenheimer'ı izlemek için sinemaya salonlara koştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pek çok sinemasever, filmlerin aynı günde gösterime girmesini kutlamak için onları aynı gün izlemeye özen gösterdi. Bunlardan biri de ünlü yönetmen Quentin Tarantino'ydu. 

Tarantino'nun Ucuz Roman'ın (Pulp Fiction) ortak yazarı Roger Avary'yle Los Angeles'ta çekilmiş bir fotoğrafı Twitter'da paylaşıldı.

Fotoğrafın altında, Tarantino'nun Oppenheimer'ı izledikten sonra Barbie için bilet almak üzere caddenin karşısına geçtiği yazıyor.

60 yaşındaki Tarantino'nun resmi bir sosyal medya hesabı bulunmuyor. Ancak Avary, Twitter'da Barbie hakkındaki deneyimlerini paylaşarak filmi övdü. 

Dün gece Westwood'daki Barbie gösteriminde inanılmaz bir seyirci vardı, kelimenin tam anlamıyla filmi alkışlıyordu. Birçoğu barbie ve Ken kostümleri de giymişti, bunu uzun zamandır görmemiştim ve harikaydı.

Barbie ve Oppenheimer aynı gün gösterime girerek ABD tarihinde bir hafta sonunda en yüksek dördüncü toplu gişe hasılatının toplanmasını sağladı.

Barbie, açılış hafta sonunda ABD'de 155 milyon dolar, dünya genelinde ise 337 milyon dolar hasılat elde etti.

Nolan'ın Oppenheimer'ıysa dünya çapında 174,2 milyon dolarlık hasılat elde etmeyi başardı.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU