Drake, kapalı gişe konserinde sütyen yağmuruna tutuldu

36 yaşındaki yıldız, geçen ay verdiği konserde kendisine atılan cep telefonu nedeniyle yaralanmıştı

Kanadalı şarkıcının son albümü For All the Dogs'un bu yıl içinde yayımlanması bekleniyor (TikTok)

Geçen ay konser verirken bir hayranının kendisine cep telefonu fırlatmasıyla şaşkına dönen Drake, bir saldırının daha kurbanı oldu. Ancak bu sefer kendisine fırlatılan nesneler bir hayli yumuşaktı.

ABD'nin Michigan eyaletindeki Detroit'te sahne alan Drake'in hayranları, rap yıldızına sütyen ve iç çamaşırlarını fırlattı. 36 yaşındaki şarkıcıysa sahnedeki manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tam adı Aubrey Drake Graham olan şarkıcı, üzerine doğru atılan sütyenlerden birini almak için eğildikten sonra "bu gece temizlik görevindeymiş gibi hissettiğini" söyleyerek şaka yaptı.

TikTok'ta şarkıcının hayranları tarafından paylaşılan görüntülerde, Drake sahnede dolaşırken sahneye fırlatılan bir beyzbol şapkası da dahil olmak pek çok eşya olduğu görülebiliyor.

Bir süre sonra şarkıcının videoda görünmeyen bir hayranı siyah, beyaz ve kırmızı renkli bir spor ayakkabı fırlatıyor. Ayakkabı havada taklalar atarak Drake'in birkaç metre uzağına düşüyor.

"Lanet olsun" diye bağıran Drake, ayakkabıya doğru yürürken şaşkınlıkla "Bu da ne?" diyor.

Görmek istediğimiz şey bu değil, bu büyük bir ayakkabı!

Hayranlarıyla şakalaşan şarkıcı, "Hayır, hayır, hayır. Sadece sütyen" diyerek konserine devam ediyor.

Daha sonra hayranlarına sütyenlerini sahneye atmamaları konusunda ricada bulunan şarkıcı, "Sizinle bu binaya geri döndüğüm için çok minnettarım" diyerek teşekkür ediyor.

5 yıldır ilk kez Detroit'de konser veren şarkıcı, tüm biletlerin tükendiği etkinlikle yeni albümünde Nicki Minaj'la işbirliği yapacağını da duyurdu.

Toronto doğumlu sanatçı, Şikago'daki konserinde Ginuwine'ın So Anxious şarkısını yorumlarken seyircilerden birinin fırlattığı telefon bileğine isabet etmişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, USA Today

DAHA FAZLA HABER OKU