The Big Bang Theory'nin Sheldon'ı: Bu kadar tutacağını düşünmemiştim

50 yaşındaki oyuncu, diziden ayrılmaya karar verdiğinde 15 sezonluk dizi hâlâ popüler olmasına rağmen sona erdi

2007'den 2019'a kadar yayımlanan dizide Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg ve Kunal Nayyar başrolleri paylaşıyordu (CBS)

The Big Bang Theory'nin yıldızı Jim Parsons, projeye başladığında dizinin tutacağından emin olmadığını söyleyerek şüphe duyduğunu anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Popüler sitcom'da Sheldon Cooper'ı canlandıran Parsons, 15 sezonluk dizide başından sonuna kadar yer aldı. Kırdığı izlenme rekorlarına rağmen The Big Bang Theory'nin başarısız olduğunu hayal etmek zor olsa da Parsons, başlangıçta projeye tam olarak güvenmediğini itiraf etti.

Hollywood Outbreak'e konuşan Parsons, The Big Bang Theory hakkındaki ilk düşüncelerini samimi bir şekilde açıkladı. 50 yaşındaki oyuncu, hikayeye hemen bağlanmış olsa da, sitcom'un bu kadar uzun süre yayında kalacağından emin olmadığını söyledi.

Bu kadar uzun süre yayında kalacağını düşünmemiştim ama diziyle bağ kurabildim. Şunu söyleyebilirim. Bir oyuncu olarak böyle şeylerin çok sık olduğunu düşünmüyorum. Birçok rolde şöyle düşünürsünüz: 'Bunu yapabilirim, hatta güzel de olur. Ama The Big Bang Theory'nin senaryosunu okuduğum andan itibaren içimde bir şeyler vardı. Yine de bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim.

Sevilen durum komedisi, Mayıs 2019'da, 12 yıllık yayın hayatına son vermişti. Dopdolu final sezonu büyük ölçüde, dizinin gerçek lideri haline gelen Sheldon'a odaklanmıştı. Bununla birlikte, Parsons diziden ayrılmaya karar vermemiş olsaydı, CBS diziyi birkaç sezon daha devam ettirmeyi düşünüyordu.

Parsons, diziden ayrılma kararını verdiğinde, bunun The Big Bang Theory'nin sonu olacağını düşünmediğini de sözlerine ekledi. Dizinin sona erdiği dönemdeki popülerliğine rağmen, Parsons ayrılma kararının arkasında durduğunu söylüyor.


Independent Türkçe, Hollywood Outbreak, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU