Kim Cattrall, Sex and the City'ye dönmemesi hakkındaki esprilerin tadını çıkarıyor

Cattrall "And Just Like That"'te kısa bir kameoyla yer alacak olsa da iptal edilen üçüncü Sex and the City filmiyle ilgili bir şakayı sevdi

(AP)

Kim Cattrall, spin-off dizisi And Just Like That'le seriye yakında dönecek olmasına rağmen, birilerinin Sex and the City'yi yermesinden hâlâ keyif alıyor.

Orijinal dizide ve iki filmde seks yanlısı halkla ilişkiler uzmanı Samantha'yı canlandıran yıldız, 2016'da rolünden ayrılmış ve daha sonra hayatında yeni bir "bölüme" geçmek istediğini açıklamıştı.

Şimdiyse Cattrall, üçüncü bir film için geri dönmeyi reddetmesiyle dalga geçen bir tweet'ten aldığı keyfi paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yazar Evan Ross Katz imzalı gönderide, Shakira'nın üzerinde "HAYIR" yazan bir trençkotla çekilmiş fotoğrafının yanı sıra "Kim Cattrall SEX AND THE CITY 3 senaryosunu okuduktan sonra" ifadeleri yer alıyordu.

Cattrall göndermeye "Ha!!!" yorumuyla karşılık verdi.

Oyuncu, seriye daha önce de ince göndermeler yapmıştı.

Geçen yıl kasımda hayranları, Cattrall'ın bir ödül konuşmasında "Hoş görüldüğünüz yere değil de değer verildiğiniz yere gittiğinizde işte böyle olur" derken Sex and the City'ye ve rol arkadaşı Sarah Jessica Parker'la süregelen kavgasına gönderme yaptığını öne sürmüştü.

Cattrall ve Parker arasındaki gerilime dair haberler yıllardır dolaşıyor. 2017'de Piers Morgan's Life Stories programına katıldığında Cattrall, önerilen üçüncü Sex and the City filminde yer almayı reddetmesi hakkında Parker'ın "daha nazik olabileceğini" söylemişti. Cattrall, Nixon ve Davis de dahil dizinin yıldızlarıyla "hiç arkadaş olmadıklarını" da eklemişti.

Oyuncu, kardeşi Chris'in ölümünün ardından Şubat 2018'de daha da ileri gitmişti. Parker'ın Cattrall'ın Instagram'ına bir taziye yorumu yazmasının ardından Cattrall şöyle diyen bir mesajın fotoğrafını paylaşmıştı:

Bu trajik zamanda sevgine ya da desteğine ihtiyacım yok @sarahjessicaparker.

Bu bozuntuya rağmen Cattrall, And Just Like That'in mevcut sezonunun finalinde kısa bir kameoyla seyirci karşısına çıkacak.

Haberlere göre Cattrall, bu kameoyu eski rol arkadaşlarından hiçbirini görmeden çekmiş.

Seride Miranda'yı canlandıran Cynthia Nixon, hayranlarına bu kısa sahne için beklentilerini yükseltmeme uyarısı yaptı.

Nixon, Sunday Times Style dergisine şunları söyledi:

Kim'in dizide yer alacağı sırrının sızması bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı.

İnsanların bölümü izleyene kadar bilmeyecekleri bir şey olmasını ve izlerken eğlenceli bir sürpriz yaşamalarını çok istiyorduk.

Nixon sözlerini şöyle sürdürdü:

Tüm bu birikimle birlikte insanların tüm bu yaygaranın nedenini merak edeceğinden endişeleniyorum. Bunun çok kısa, çok küçük kameo olduğunu bilmek önemli.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU