God of War dizisinde Kratos'u kim canlandıracak? Dedikodulara yanıt gecikmedi

Prime Video, heyecan verici God of War uyarlamasını bir yıl kadar önce duyurmuştu

51 yaşındaki Johnson, yakın gelecekte Disney'in Moana'sının yeniden çevriminde rol alabilir (ScreenRant) 

God of War oyununun yönetmeni Cory Barlog, Dwayne Johnson'ın yaklaşan Prime Video uyarlamasında Kratos rolünü üstlendiğine dair son söylentilere açıklık getirdi. 

Barlog, 2005'teki ilk oyundan bu yana God of War serisi üzerinde çalışıyor. Barlog, 2018 yapımı God of War'da yönetmenlik ve hikaye yazarlığı görevlerini üstlenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amazon Prime Video'nun God of War uyarlamasının duyurulmasından bir yıldan biraz uzun bir süre geçti ve Barlog, Kratos rolünü üstlenecek kişiyle ilgili söylentilere yanıt verdi. 

Oyuncu görüşmeleri ilk olarak TMZ tarafından haberleştirilmiş ve rol için Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) ve Black Adam'ın yıldızı Dwayne Johnson'ın düşünüldüğü iddia edilmişti. Söylentileri yayan ve kaynak olarak TMZ'yi gösteren Twitter hesabına yanıt veren Barlog, "bu konuda hiçbir şey duymadığını" kesin bir dille ifade ederek haberleri yalanladı.


God of War'da Kratos rolü için seçim yapmak serinin en zor görevlerinden biri çünkü karakter, PlayStation'ın en ikonik ve meşhur figürlerinden biri haline geldi. 

God of War'un 2018'de çıkan video oyununda ve 2022'de devam niteliğindeki God of War: Ragnarok'ta, şiddet dolu geçmişini geride bırakmaya çalışan yaşlı ve yorgun Kratos, Christopher Judge tarafından seslendirildi. Pek çok ödüle aday gösterilen Judge, 2022'de The Game Awards'ta En İyi Performans ödülünü kazandı.

Prime Video'nun God of War dizisiyle ilgili ayrıntılar büyük ölçüde gizli kalsa da, Barlog'un yanıtına dayanarak Johnson'ın merakla beklenen yapımda yer almayacağını varsaymak yanlış olmaz. 


Independent Türkçe, Screenrant, IGN

DAHA FAZLA HABER OKU