Pop yıldızından Rihanna'ya övgü: "Dünya tarihindeki en seksi insan"

Billie Eilish, Rihanna'nın müziğini dinlemeyi, telefonunda oyun oynamayı, ailesiyle vakit geçirmeyi ve banyo yapmayı seviyor

Erkek arkadaşı A$AP Rocky'yle ikinci çocuğunu bekleyen Barbados doğumlu Rihanna, 2011'de Esquire tarafından da "Yaşayan En Seksi Kadın" seçilmişti (Reuters)

Billie Eilish, Rihanna'nın "dünya tarihindeki en seksi insan" olduğunu söyledi. Yeni röportajında kendi vücut algısı sorunlarını da dile getiren şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vogue'un Britanya edisyonuna konuşan Grammy ödüllü Eilish, 35 yaşındaki Rihanna'nın müziğini dinlemeyi, telefonunda oyun oynamayı, ailesiyle vakit geçirmeyi ve banyo yapmayı sevdiğini açıkladı. 

21 yaşındaki süperstar, "Köpekler, büyük köpekler... Etrafımda büyük köpekler varsa rahatlıyorum" dedi. 

Ama bu gerçekten zor, biliyor musunuz? Zor zamanlar geçirdim, dürüst olmak gerekirse hâlâ bunu çözmeye çalışıyorum. Ama kesinlikle tuhaf bir hayat, bunu söyleyebilirim.

Eilish, Rihanna'dan bahsederken "Moda her zaman onun savunma mekanizması olmuştur" demiş ve şarkıcının yarattığı Fenty Beauty adlı markayı ilham kaynağı olarak göstermişti. 

Rihanna, müzik yerine moda markasına eğildiği için eleştirildiğinde Eilish, 9 Grammy ödüllü sanatçıyı savunmuştu.

3000.jpeg

Eilish, farklı tarzlar denemeyi öğrendiğini ama yine de en çok ceket, ters şapka ve spor ayakkabılarla kendini güçlü hissettiğini söylemişti (AP)


Billboard'a konuşan Eilish, "Bence Rihanna bu işin canına okuyor" demiş ve eklemişti: 

Fenty'yi bırakıp daha fazla müzik yap diyen herkese 'Kapa çeneni' diyorum. Evet, Rihanna'dan yeni şarkılar istiyoruz ama Rihanna'yı da istiyoruz. Sadece onu destekliyoruz.

2019'da Bad Guy'la dünyayı kasıp kavuran 21 yaşındaki şarkıcı, Extra'ya verdiği röportajda Rihanna'yla tanışmaktan korktuğunu çünkü hayatı boyunca idolleriyle tanışmayı hiç istemediğini itiraf etmişti.

"Onları asla rahatsız etmek istemedim" diyen Eilish, bu ayrıcalığı elde ederse "milyonlarca kez öleceğini" söyledi. 

Telefonundaki sosyal medya uygulamalarını sildiğini ve artık kendisiyle ilgili yorumları okumadığını anlatan Eilish, "Artık bakmıyorum" demiş ve eklemişti:

Hepsini telefonumdan sildim, ki bu benim için çok büyük bir olay.


Independent Türkçe, Daily Mail, Vogue 

DAHA FAZLA HABER OKU