Jennifer Lawrence, öpüşme sahnesinin perde arkasını anlattı

Rol arkadaşı, "Jennifer'ı öpmek zorunda kaldığım her an oldukça rahatsız edici" demişti

Jennifer Lawrence, son olarak No Hard Feelings adlı bir romantik komedide rol aldı (Lionsgate)

Jennifer Lawrence, Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisindeki rol arkadaşı Liam Hemsworth'le öpüşme sahneleri hakkında konuştu. Lawrence, sahne öncesinde ağır kokulu yiyecekler yediğini ama bunu onu trollemek için yapmadığını itiraf etti. 

32 yaşındaki oyuncu, Sean Evans'ın sunduğu Hot Ones adlı söyleşi programına konuk oldu. Programın YouTube'da yayımlanan son bölümünde öpüşme sahneleriyle ilgili konuşan Lawrence, "Kasıtlı değildi" dedi:

Yemek yiyordum ve sonra öpüştük. Bilirsiniz, bunu aşmalı.

Lawrence ve Hemsworth, Suzanne Collins'in çok satan distopik kitap serisinden uyarlanan Açlık Oyunları filmlerinde Katniss Everdeen ve Gale Hawthorne rollerini canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin 4 filmi 2012 ve 2015 arasında gösterime girdi. 

Seride isyanın yüzü olan Katniss'in Gale ve Peeta Mellark'la aşk üçgeni de hikayenin ana unsurlarından birini oluşturmuştu.

33 yaşındaki Hemsworth, Kasım 2014'te NBC'nin sevilen söyleşi programı Tonight Show Starring Jimmy Fallon'da, Lawrence'la öpüşme sahneleri çekmenin nasıl olduğunu anlatmıştı.

Hemsworth, "Jennifer'ı öpmek zorunda kaldığım her an oldukça rahatsız edici, gerçekten garipti" demiş ve eklemişti: 

Dışarıdan baktığınızda harika bir resim gibi duruyor. O benim en iyi arkadaşlarımdan biri ve onu seviyorum. Ama bir öpüşme sahnemiz olduğunda, sarımsak ya da ton balığı ya da iğrenç bir şey yemeye özen gösterirdi.

Avustralyalı oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Ve sahneden hemen önce, 'Evet, dişlerimi fırçalamadım. Ton balığı yedim, sarımsak yedim ve dişlerimi fırçalamadım' derdi. Ben de 'Harika, tadına bakmak için sabırsızlanıyorum' derdim.


Independent Türkçe, Insider, Hot Ones

DAHA FAZLA HABER OKU