Billie Eilish vücuduyla ilgili yorumların onu hâlâ üzdüğünü söyledi

"Hem feminen ve seksiyim hem sevimliyim. Ama aynı zamanda bunların hiçbiri değilim"

Amerikalı şarkıcı, daha önce verdiği bir röportajda ergenlik yıllarında vücudundan nefret ettiğini itiraf etmişti (AP)

Billie Eilish, sahne ışıkları altında geçirdiği yılların ardından, internette görünüşüyle ilgili yorumlar görmenin hâlâ kendisi için "zor" olduğunu söyledi.

7 Grammy kazanan sanatçı, Vogue'un Britanya edisyonuna verdiği röportajda, sürekli vücuduyla ilgili yapılan yorumlardan bahsetti.

Eilish, gençliğinde kendisi hakkında yapılan yorum ve benzetmelerden daha çok etkilenebileceğini söyledi:

Daha genç olsaydım, mesela 11 yaşındayken internet benim hakkımda şimdiki gibi konuşsaydı, dürüst olmak gerekirse var olabileceğimi sanmıyorum.

Eilish, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kendimi eskisinden daha çok seviyorum ve onların nasıl hissettiğinden çok kendimi nasıl hissettiğimle ilgileniyorum. Ama hâlâ duygularımı çok incitiyor.

Henüz 15 yaşındayken üne kavuşan Eilish, uzun zamandır imajı konusunda açık davranıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkıcı daha önce vücudunu "çirkin arkadaşı" olarak tanımlamış ve gençliğinde yeme bozukluğuyla mücadele ettiğini, "fiziksel olarak arzulandığını hiç hissetmediği için bol kıyafetler giymeye başladığını" söylemişti.

Şu anda 21 yaşında olan Eilish, farklı tarzlar denemeyi öğrendiğini ama yine de en çok ceket, ters şapka ve spor ayakkabılarla kendini güçlü hissettiğini söyledi. 

Hayatının büyük bir bölümünü erkeksi ve çocuksu bir şekilde geçirdiğini ancak son birkaç yıldır kendine istediği gibi giyinme izni verdiğini söyleyen şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Erkek Fatma olduğumu her zaman herkese kanıtlamak zorunda değilim. Ben buyum ama aynı zamanda böyle bir kızım. Hem feminen ve seksiyim hem sevimliyim, aynı zamanda bunların hiçbiri değilim ve sadece kendimim.


Independent Türkçe, Insider, Vogue

DAHA FAZLA HABER OKU