Netflix restoran açıyor: Yemek programlarındaki şefler pişirecek

"Hayranlara ve gurmelere eşi benzeri olmayan bir restoran deneyimi"

Restoranın mönüsü henüz açıklanmadı (Netflix)

Netflix, dijital yayın ve mobil oyundan sonra yemek sektörüne de adım atıyor.

Şirket, ABD'nin Los Angeles kentinde açılacak Netflix Bites adlı restoranını iki gün önce duyurdu. Restoranda, platformdaki Chef's Table, Nailed It! ve Demir Şef: Efsaneler Yarışıyor (Iron Chef: Quest for an Iron Legend) gibi programlarda yer alan ünlü şefler yemeklerini müşterilerin beğenisine sunacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şefler arasında Curtis Stone, Dominique Crenn, Ming Tsai, Andrew Zimmern, Rodney Scott, Ann Kim ve Jacques Tortres gibi isimler var. Kokteyl Bizim İşimiz (Drink Masters) programında yer alan Frankie Solarik ve Julie Reiner gibi miksologlar da içkilerini restoranda sergileyecek. 

30 Haziran'da açılacak bu geçici restoran, iki hafta boyunca misafirlerini ağırlayacak.

Netflix'in açıklamasında "hayranlara ve gurmelere eşi benzeri olmayan bir restoran deneyimi" yaşatılacağı ifade edildi. Netflix Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Josh Simon şöyle konuştu:

Netflix Bites'la hayranların kendilerini en sevdikleri yemek programlarına kaptırabilecekleri yüz yüze bir deneyim yaratıyoruz. Bu vizyonu hayata geçirecek ve lezzetli menülerini sergileyecek bu sıradışı şeflerle işbirliği yapmaktan dolayı heyecanlıyız.

Restorana rezervasyonlar internetten yapılabiliyor.

 

Independent Türkeç, Netflix, CNBC

DAHA FAZLA HABER OKU