Japonya'nın en büyük havayolu şirketinden yeni Pokemon Jeti

Uçak, Pikachu'yla dolu

Pokemon ilk kez 1996'da sevenleriyle buluştu (ANA)

Japonya merkezli havayolu şirketi All Nippon Airlines (ANA), Pokemon temalı yeni uçağını tanıttı.

4 Haziran'da uçuşlara başlayan yeni uçağın tasarımında, Pokemon dünyasının en meşhur karakteri Pikachu'dan ilham alındı.
 

Uçak
Pokemon ilk ke 1996'da sevenleriyle buluştu (ANA)


ANA'nın Pokemon Jeti serisindeki 11. uçağının modeli Boeing 787-9. Dreamliner adıyla da bilinen geniş gövdeli araç, ANA filosuna 2017'de katılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk uçuşunu Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Tayland'ın başkenti Bangkok'a gerçekleştiren Pikachu Jet NH'nin Singapur, Jakarta, Manila, Sidney ve Vancouver gibi yerlere de gitmesi planlanıyor.

ANA, Pokemon'la bağlantılı ilk uçağını 1998'de yolcuların beğenisine sunmuştu. Yıllar içinde birkaç tane daha uçak kullanılsa da en son Pokemon uçağı 2016 Nisan'ında emekli olmuştu. 

Japonya'nın en büyük havayolu şirketi, 7 yıl sonra Pokemon Jeti serisinin yeni üyesini tanıttı.
 

Uçak
Yolculara hatıra eşyaları da dağıtılıyor (ANA)


246 koltuklu uçağın içi, tıpkı dışı gibi Pokemon evreniyle dolduruldu. Koltuklar, bardaklar ve peçeler Pikachu'yla süslendi. Uçuş görevlileri de temaya uygun giyiniyor.

ANA Başkan Yardımcısı Junko Yazawa şöyle konuştu:

Dünyayı mucizelerle birleştirmenin bir parçası olarak ANA, yolcularımız için benzersiz ve unutulmaz deneyimler yaratmaya kendini adadı. Pikachu Jet NH uçuşu, sonsuz ihtimalleri keşfetmeye dair kararlılığın bir kanıtı.

 

Independent Türkçe, Insider, Airways Magazine

DAHA FAZLA HABER OKU