Jane Fonda, Michael Jackson’la çıplak yüzdüğünü anlattı

Kitap Kulübü 2'nin (Book Club 2) oyuncusu, Andy Cohen'in Watch What Happens Live programında geçmişinden bazı inanılmaz hikayeler paylaştı

Hollywood yıldızı Jane Fonda, 1980'de babası Henry Fonda ve Katharine Hepburn'le birlikte Altın Göl'de rol almıştı (AP)

Jane Fonda, Michael Jackson'la çıplak yüzdüğü unutulmaz "mehtaplı geceyi" anlattı.

Oyunculuk efsanesi, Kitap Kulübü: Yeni Bölüm'deki (Book Club: The Next Chapter) rol arkadaşları Candice Bergen ve Mary Steenburgen’le birlikte yeni filmlerinin tanıtımı için Watch What Happens Live'ın pazartesi günkü (15 Mayıs) bölümünde yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

85 yaşındaki Fonda, program sırasında sunucu Andy Cohen'in kendisine bir dizi soru sorduğu ve sadece bir tanesini reddetme şansı verdiği Plead the Fifth oyununu oynamak üzere seçildi.

Fonda, "bir keresinde Hollywood'da kendisini tavlamaya çalışıp geri çevirdiği erkek" olarak Fransız yönetmen René Clément'in adını verdikten sonra, "Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü" hızla açıkladı.

"Altın Göl'ü (On Golden Pond) çekerken gelip beni ziyaret etti, göl kenarında küçük bir kulübem vardı ve mehtaplı güzel bir geceydi" diye anlattı.

Cohen şakayla karışık Fonda'nın daha sonra "hadi çıplak yüzelim dediği" tahmininde bulundu. Grace and Frankie'nin 85 yaşındaki yıldızı, "Hayır, o söyledi" diye düzeltti.

"Sanırım genç yaşta öleceğini ve benim onun çıplak olması hakkında konuşacağımı bildiği için" diye espri yaptı. 

Sıska biriydi!

Jackson, herkesin bildiği gibi 2009'da 50 yaşındayken ölümcül bir ilaç kombinasyonu nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Fonda, Steenburgen, Bergen ve Diane Keaton, 2018 yapımı Kitap Kulübü'nün devam filminde, hiç yapmadıkları kız gezisini telafi etmek için kitap kulüplerini İtalya'ya götürüyor. Oradayken işler hızla kötüye gidiyor ve dinlendirici tatilleri ülkeyi baştan başa katettikleri hayatta bir kez yaşanacak bir maceraya dönüşüyor.

Kitap Kulübü: Yeni Bölüm dünyada vizyona girse de Türkiye'deki sinemalarda gösterilmeyecek.

The Independent'ın film hakkındaki iki yıldızlı eleştirisini buradan okuyabilirsiniz.

Fonda'nın son filmi, şubatta yayımlanan ve benzer şekilde, NFL yıldızı Tom Brady'nin 2017'deki Super Bowl maçını izlemek üzere üç arkadaşıyla birlikte çılgın bir yolculuğa çıktığı spor komedisi 80 for Brady'nin hemen ardından geliyor.
 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU