Kızları, "kaya" lakaplı Dwayne Johnson'a peruk takıp makyaj yaptı

Ünlü oyuncunun beline takması gereken tütü, tek bacağından zar zor geçti

Dwayne Johnson, DC Sinematik Evreni'nde Black Adam karakterini canlandırıyor (Instagram / Dwayne Johnson)

"Kaya" lakaplı ABD'li oyuncu ve eski güreşçi Dwayne Johnson, kızlarının kendisine makyaj yaptığı videoları Instagram'da paylaştı. 

50 yaşındaki Johnson, cuma günü (23 Aralık) paylaştığı videolarda kızları Tiana ve Jasmine'in oyun arkadaşı oldu. 4 ve 7 yaşlarındaki kızları Johnson'a, DC karakterlerinden Harley Quinn'in pembe ve maviye boyanmış sarı peruğunu taktı ve makyaj yaptı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)


Jasmine'in, yüzüne makyaj yapılırken "Bu kadar sert bastırmak zorunda mısın?" diye soran Johnson'a cevabı "Evet, bu da makyajın bir parçası" oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Makyaj yapılırken kendini göremeyen Johnson, videonun devamında kızlarına "Nasıl oldum, havalı oldum mu?" diye sordu. Babalarının geçirdiği dönüşümden memnun olduklarını kahkahalar atarak belli eden kızlar, "Evet" diye cevap verdi.

Kızlar, makyaj bittikten sonra babalarından ayağa kalkmasını ve oyuncaklarının arasından çıkardıkları tütüyü giymesini istedi. Johnson, olayın devamını başka bir gönderide paylaştı.

"Kaya" lakaplı oyuncu, beline takması gereken tütünün sadece tek bacağına sığdığını söyledi. Buna hemen çözüm üreten kızlar, tütüyü babalarının başına peruk olarak taktı.

Çocuklarından "kasırga" diye bahseden Johnson, ilk videonun açıklamasına şöyle yazdı:

Eve döndüğümden beri kasırgalarımla ilk sabahım. Sabah 8'de Dwanta Baba'yı Noel'den önce baştan yaratmak için ısrar ettiler. 

Johnson, kızları Jasmine ve Tiana'nın annesi Lauren Hashian'la 2019'da evlenmişti. Ünlü oyuncunun eski eşi Dany Garcia'dan da 21 yaşında Simone adında bir kızı var.

 

Independent Türkçe, Page Six, People

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU