Superman rolünü bırakan Henry Cavill'in hayranları Dwayne Johnson'ı suçladı

Habere üzülen hayranlar, tepkilerini göstermek için şaşırtıcı bir hedef seçti

Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nı Zack Snyder yönetmişti (Warner Bros)

Ünlü oyuncu Henry Cavill, Superman rolüne geri dönmeyeceğini duyurdu.

Gelişmeyi Instagram'dan duyuran Cavill, DC Stüdyoları'nın yeni patronları James Gunn ve Peter Safran'la yaptığı toplantıda artık Superman'i canlandırmayacağını öğrendiğini belirtti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)


Öte yandan Cavill, ekimde yaptığı bir paylaşımda beyazperdeye bir kez daha Superman olarak döneceğini müjdelemişti.

Ünlü oyuncunun haberi, Dwayne Johnson'ın başrolü canlandırdığı Black Adam'ın sonunda ikonik kostümüyle seyircilere sürpriz yapmasının ardından gelmişti.

Fakat ekim sonunda DC Stüdyoları'nın başına Gunn ve Safran'ın geçmesiyle sinematik evrenin gelecek planlarında büyük değişikliklere gidildi.

Cavill, Instagram'daki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ekimdeki yeni işe alımlardan önce geri döneceğimi duyurmamın ardından bu haberi almak pek kolay olmadı ama hayat bu… Bazen nöbet değişimi olabiliyor. Buna saygı duyuyorum. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrendeki herkese iyi şanslar ve bolca başarı diliyorum.

Cavill'in paylaşımından sonra Gunn da Twitter'dan açıklama yaptı ve gelecek Superman filminin karakterin gençlik yıllarına odaklanacağını, bu nedenle de farklı bir oyuncuyla çalışacaklarını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cavill, geçen ay The Witcher'daki Rivialı Geralt rolünü Liam Hemsworth'a devrettiğini duyurmuştu ve oyuncunun Superman'e odaklanmak için bu kararı verdiği düşünülüyordu.

Şimdi de Superman rolüne dönmeyeceğinin açıklanmasıyla üzüntüye boğulan hayranlar, Dwayne Johnson'ı "boş umutlar vermekle" suçladı.

Johnson, Black Adams gösterime girmeden önceki röportajlarında Cavill'in DC evrenine dönmesini için çok mücadele ettiğini, hayranlara istediklerinin verilmesi gerektiğini söylemişti.

Cavill'in Black Adams'ın sonunda kısa bir sahnede görünmesinden sonra da "DC, Cavill'i istemedi ama bunu başardık" demişti ve kendi karakteriyle Superman'in karşı karşıya geleceği bir film çekileceğinin sinyalini vermişti.

Hayranların umutlarını yükselten Johnson, sosyal medyada çeşitli tepkiler aldı.

Bir kullanıcı, Johnson'ı etiketleyerek "Bu senin suçun" yazdı.

Başka biri de Johson için "Belli ki boyundan büyük laflar etmiş" ifadelerini kullandı.
 


Bazı kullanıcılar da Johnson'ın Cavill'in Superman rolünden ayrılmasına tepki göstermesini istedi.

Cavill, 2013'te Man of Steel; 2016'da Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn Of Justice) ve 2017'de de Justice League: Adalet Birliği'nde (Justice League) Superman'i canlandırmıştı.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, CNet

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU