Yüzüklerin Efendisi ekibinden 20. yıldönümüne özel rap videosu

Ünlü film serisinin oyuncu kadrosu rap müzik videosu için yeniden bir araya geldi

Yüzük Kardeşliği'nde insan, hobit, elf ve cüce soyundan karakterler güç yüzüğünü yok etmek üzere işbirliği yapmıştı (IMDb)

Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) üçlemesinin oyuncu kadrosu, serinin ilk filminin vizyona girmesinin 20. yıldönümünü kutlamak için yeni bir rap videosu yayımladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) 2001'de vizyona girdiğinde tüm dünyada büyük bir Orta Dünya çılgınlığı başlatmıştı. 

ABD'li komedyen Stephen Colbert'in programına katılan ünlü serinin oyuncu kadrosu rap müzik videosu çekerek pek çok kişiyi şaşırttı. Müzik videosunda Elijah Wood (Frodo Baggins), Sean Astin (Samwise Gamgee), Billy Boyd (Peregrin "Pippin"), Dominic Monaghan (Meriadoc "Merry" Brandybuck), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Orlando Bloom (Legolas) ve Viggo Mortensen (Aragorn) yer aldı. 

Ünlü kadroya ayrıca Method Man, Killer Mike, Anna Kendrick ve Jon Batiste gibi isimler de eşlik etti. 

"The #1 Trilly" adlı parçanın girişinde Colbert, Yüzüklerin Efendisini "film tarihinin en büyük üçlemesi" diye niteliyor.

 

 

Videonun ekranlara gelmesinden önce Colbert pek çok eski ve popüler yapımın ekiplerinin yeniden bir araya gelme furyasında Yüzüklerin Efendisi kadrosunun da yer alması gerektiğini belirtiyor.

Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümüne atıf yapan Colbert, bunu Orta Dünya serisinin de hak ettiğini ifade ediyor. Colbert, Yüzüklerin Efendisi'nin Harry Potter'dan çok daha iyi olduğunu belirterek diss (rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar) de atıyor. 

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği vizyona girdiğinde dünya genelinde 898 milyon dolar (yaklaşık 15 milyar TL) hasılat elde etmişti. 

Amazon Prime Video'da yayımlanacak Yüzüklerin Efendisi dizisininse 2 Eylül 2022'de ekranlara gelmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Deadline, Collider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU