LeBron James, Anthony Davis'le Squid Game'in finalini tartışırken yakalandı

Basketbol efsanesi James takımı Los Angeles Lakers'ın basın toplantısında popüler diziden bahsetti

4 NBA şampiyonluğu bulunan LeBron James'in de dikkatini çeken Squid Game, Netflix'in gelmiş geçmiş en başarılı yapımı kabul ediliyor (Fotoğraflar: Netflix - AP)

NBA yıldızı LeBron James takımı Los Angeles Lakers'ın düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra takım arkadaşı Anthony Davis'le Netflix'in muazzam düzeyde popüler hale gelen dizisi Squid Game'e dair konuşurken görüldü. James her ne kadar masadan kalksa da mikrofonlar açık olduğu için ikilinin dizi üzerine konuşması net biçimde duyuluyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Deadline'ın haberine göre birlikte bir kez NBA şampiyonluğuna ulaşan ikili takıma yönelik soruların ardından bir köşede Squid Game'in finalini tartıştı. 

James toplantıdan sonra Davis'e, "Diziyi bitirdin mi?" diye sordu. Sorusunun ardından diziye dair düşüncelerini James şu ifadelerle aktardı:

Yine de sonunu beğenmedim. Kızını görmek için şu lanet uçağa binsene. Ne yapıyorsun?

 

*Uyarı: Buradan sonrası spoiler içerir*

Netflix'in en çok izlenenler listesini tüm dünyada alt üst eden Squid Game'in finalinde Gi-Hun (Lee Jung-jae) ölümcül oyunlardan sağ kurtulduktan sonra büyük ödülü kazanmıştı ancak ABD'deki ailesine katılmak yerine oyunlara geri dönmeyi ve ölümcül müsabakayı kontrol edenlerle yüzleşmeyi tercih etmişti

Dizinin senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk ise Gi-hun'un söz konusu tercihinin ardında rekabetçi toplumun parçası olarak yaşamaktansa sistemle yüzleşme arzusunun yattığını söylemişti. 

Squid Game'in ilk sezonunun tüm bölümleri Netflix'te izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Deadline, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

 

DAHA FAZLA HABER OKU