The Walking Dead: World Beyond'un yaratıcıları son sahnedeki gizemli ekibe açıklık getirdi

The Walking Dead: World Beyond zombi evreninin keşfedilmemiş alanlarına ışık tutuyor

Scott Gimple kısa süre önce Rick ve Michonne'un bir araya gelebileceğinin sinyalini vermişti (AMC)

The Walking Dead: World Beyond'un yaratıcıları Scott Gimple ve Matthew Negrete, iki bölümlük sezon finalinin son sahnesinde Will'in (Jelani Alladin) arkasında görülen, ormanda yaşayan insan grubuna açıklık getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"In This Life" başlıklı bölüm, Iris "Sivil Cumhuriyet'in k**ını tekmelemeye" yeminli durumdayken, Felix (Nico Tortorella) ise Iris'in kız kardeşi Hope'u (Alexa Mansour) dünyayı yeniden inşa etmek için gereken bir figür olduğu gerekçesiyle kaçıran, aynı zamanda en iyi arkadaşı da olan Huck'ın (Annet Mahendru) Sivil Cumhuriyet Ordusu (CRM) için casusluk yaptığını öğrendikten sonra başlarına geleceklerle ilgili çok daha kararsız haldeyken bitiyor.

Hope gitmiş olsa da Felix, ansızın ormanın içinden gizemli görünüşlü bir dizi kıyametzedeyle birlikte çıkan, bir başlıkla örtünmüş Will'i gördüğünde umutlarının tamamen tükenmediği anlaşılıyor. Comicbook.com'un haberine göre Gimple, "bu ekibin kim olduğu hakkında fazlaca konuşamayacağını" itiraf etse de şimdiye kadar isimsiz kalmış bu ziyaretçilere bir miktar ışık tuttu.

Gimple, "Beni endişelendiren bir şey, insanların 'Bu The Walking Dead evreninde daha önce gördüğümüz bir ekip,' diye düşünme ihtimaliydi. Bu yepyeni bir ekip. Yani, bir detay bu," dedi.

Will'e gelince, Will'in nelerle meşgul olduğu ve Leo'nun onun geri dönüşünü beklemesine yönelik bazı atıflar var. Will'in çoktan dönmüş olması gerektiği bir seyahati vardı ve bilindiği üzere dönmedi. Şimdiyse bu insanlarla beraber ve belli ki bir şeyler olacak.

Will'in ekibinin bir tür direniş hareketi olup olmadığı sorulduğunda Gimple şöyle açıkladı:

İşler bundan biraz daha karmaşık. Bu ekibin CRM olmadığıysa açık ve bir şeyler olduğu ortada ama durum bir direnişte olacağından biraz daha girift ve siyah-beyaz bir taraflılıktan farklı. Epey zor birtakım ilişkiler sınanacak. Kastettiğim bireysel ilişkiler değil üstelik. Topluluklar arası büyük illişkiler demek istiyorum.

Negrete şunları ekledi:

Felix'e 'Öldüğünü sanmıştım ve siz bilmiyorsunuz,' gibilerinden bir şey diyor. Neyi bilmiyorlar? Yani hepsinin geldiği yerde kötü bir şeyler olduğunu bildiğine dair bir ima var. Dolayısıyla doldurulması gereken boşluklar olduğu aşikar. İkinci sezonun gidişatı içinde bunları biraz daha öğreneceğiz.

Sezonun en son jenerik sonrası sahnesinden bahseden Gimple, "9. bölümün jenerik sonrası sahnesinde de Will'in kaçmakta olduğunu, peşinde de onu izleyen veya takip eden CRM askerlerinin olduğunu gördük," dedi.

Bir şeyler olduğu, başka şeylerin de ters gittiği ortada. İkinci sezonun doldurulması gereken bir dizi boşluk barındıracağı açık.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU