The Walking Dead'in içerik sorumlusu, Rick ve Michonne'un bir araya gelebileceği sinyalini verdi

Baş içerik sorumlusu Scott Gimple, Rick'e odaklanacak filmlere dair konuştu

The Walking Dead filminin yapımcısı Rick'in dönüşünün muhteşem olacağını söylemişti (AMC)

The Walking Dead'in baş içerik sorumlusu Scott Gimple, Rick Grimes'la (Andrew Lincoln) Michonne (Danai Gurira) arasındaki Richonne olarak da anılan aşk ilişkisini tekrar göreceğimizi söyledi.

Helikopterli çatışmadan sonra olanlar, Rick The Walking Dead filmlerinde geri dönene kadar açıklığa kavuşmayacak. Michonne'un dizinin 10. sezonunda ayrılmasının ardından geri dönmesi en muhtemel yer de bu filmler.

The Walking Dead evreninin geleceğiyle ilgili özel bir röportajda ComicBook.com'a konuşan Gimple, "Film üzerinde hala çalışıyoruz," dedi.

İlerliyor.

İzleyenlerin Richonne'u bir daha görüp görmeyeceği sorulduğunda, Gimple "Yani, hiç zannetmiyorum," dedi.

Ben sadece filmler üzerinde çalışıyoruz dedim, sizse bu soruyu sordunuz, burada bırakalım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gimple, Gurira'nın son bölümünün kapanış sahnesinde karakterin arasına karıştığı göçmen kafilesine atıfla, seyircilerin "Michonne'un diziden ayrılma şekline dikkat etmeleri gerektiğini" söyleyerek bir ipucu verdi. Rick'in köprüdeki durumdan sağ kurtulduğuna dair kanıtlar bulduktan sonra Michonne, "Cesur Adam'ı" eve geri getirmesini sağlayacak cevapları aramaya kuzeye gitmeden önce bir çift yabancıya; Aidan (Breeda Wool) ve Bailey'e (Andrew Bachelor) yardım ediyor.

Gimple, Bachelor'a atıfla, "Burada bir şeyler dönüyor. Evet, King Bach oradaydı. Ona gerçekten minnettarım. Muhtemelen onu da son görüşümüz olmadı," dedi.

Orada King Bach'ın olmasının bir nedeni vardı. Ama Michonne'un içinde bulunduğu ekip epey kalabalık bir ekipti.

Gimple mart ayında, Gurira'nın serinin sinema ayağında Lincoln'a katılmasının "kesinlikle beklenebileceğini" ve izleyenlerin çok sevdiği karakter için kendisinin de bazı "hevesleri" olduğunu söylemişti. AMC'nin The Walking Dead serisi mini-diziler veya yanürün The Walking Dead: World Beyond gibi daha kısa dizi yapımlarıyla deneysel işler yapıp evreni genişletmeye devam ettiği için Gurira'nın başrolde bulunduğu sınırlı dizinin Rick filmleriyle serinin geri kalanı arasında köprü görevi görmesi muhtemel.

Filmler konusunda kesinlikle planlarımız var. Ama mevcut planların dahi ötesinde benim bazı kişisel heveslerim var. Bir yandan Michonne ve Rick'in birlikteliğini seviyorum, diğer yandan Michonne'un tek başına başrolde bulunması da çok hoşuma gidiyor. Neyse ki işlenmesi gereken geniş bir hikaye alanı var. Ama haklısınız: Bunlar kişisel hevesler. Şimdilik planların sinema filmiyle idare etmesi gerekecek.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU