La Casa de Papel'in Helsinki'si, Arturo'nun ameliyatına dair hayranların "inanamayacağı" gerçeği açıkladı

Arturo, dizinin hayranları tarafından en sinir bozucu karakterlerden biri olarak görülüyor

Dizinin son sezonunda yeni karakterlerden Alicia Sierra'nın da ekibe sıkıntı çıkarabileceği belirtilmişti (Netflix)

La Casa de Papel hayranları, Netflix dizisinin her ayrıntısı dikkatli biçimde izlese de muhtemelen bir noktayı kaçırdı. Pek çok kişi dizinin birinci sezonunda Arturo Roman’ın vurulmasını ve ameliyatın darphane içinde gerçekleştirilmek zorunda kalmasını hatırlayacaktır.

Express'in haberine göre, dizide Helsinki karakterini canlandıran Darko Peric, bu sahneye dair hayranların fark edemeyeceği ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti.

Enrique Arce’nin canlandırdığı Arturo Roman karakteri, darphaneden sürekli kaçmaya çalışması ve rehinelerin kaçmasına yardım etmek için planlar kurması nedeniyle La Casa de Papel çetesi için sorun kaynağıydı.

Arturo’nun planları hiçbir zaman işe yaramasa da, birinci sezonun önemli bölümlerinden birinde soyguncular bankanın çatısına çıktığında omzundan vurulmuştu.

 

 

Acı içinde bağıran Arturo başta öldüğünü düşünse de, ekip açısından ne kadar sinir bozucu olursa olsun ameliyat için doktor çağrılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Doktorun yanı sıra  Ángel Rubio (Fernando Soto) da polisin işine yarayacak bazı bilgiler edinmek amacıyla darphaneye girmişti.

Soygun ekibi Ángel’in planlarını binaya girdiği anda ortaya çıkarsa da hayranların kaçırmış olabileceği önemli ayrıntı Arturo’nun ameliyatına dairdi.

Dizinin birinci sezonun hakkında açıklamalarda bulunan Helsinki olarak bilinen Darko Peric, ameliyatın gerçek olduğunu açıkladı.

Dizide Arturo’yu vurdular. Bu yüzden doktor çağrıldı. Cerrah geldi böylece hiçbir aktör bunu yapmak zorunda kalmayacaktı. Doktor onu gerçekten dikti. Hepimiz çılgınca gülüyorduk. Buna inanamadık. Ve elbette makyajı kaldırdığında, gerçek bir dikiş olduğunu gördü.

Hayranlar Arturo’nun ilk soygundan sağ çıkacağını biliyordu. Ancak Arturo sonrasında da baş belası olmaya devam etti. Dizinin pek çok hayranı onun öldürülecekler arasında ilk sırada yer aldığını düşünüyor.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU