Henry Cavill'ın Antalya'da çekilen yeni filmi gişede umduğunu bulamadı

Övgü dolu yorumlar izleyicileri sinemaya çekmeye yetmedi

55 yaşındaki Guy Ritchie imzalı film, 60 milyon dolarlık bütçeyle çekildi (Lionsgate)

Henry Cavill'ın başrolde yer aldığı The Ministry of Ungentlemanly Warfare, gişede yavaş bir başlangıç yaptı. 

Yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Britanyalı sinemacı Guy Ritchie'nin üstlendiği casus filminde Cavill'a Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Babs Olusanmokun ve Eiza González gibi yıldızlar eşlik ediyor. 

Çekimler Antalya'da gerçekleşti

Damien Lewis'in Churchill's Secret Warriors (Churchill'in Gizli Savaşçıları) adlı kitabından uyarlanan yeni filmin çekimlerinin bir kısmı Antalya'da gerçekleşti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, Britanyalıların II. Dünya Savaşı sırasında Almanlara karşı yenilgiye uğramasına çözümler üretmeye çalışan Winston Churchill'in kurucusu olduğu, düşmanı alt etmek için "ellerini pisletmekten" çekinmeyen özel bir askeri birliği merkeze alıyor. 

Ekibin Nazilere karşı verdiği mücadeleyi anlatan The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in yönetmeni Ritchie ve Cavill, 2015 yapımı Kod Adı: U.N.C.L.E.'dan (The Man From U.N.C.L.E.) sonra ikinci kez birlikte çalıştı.

ABD'de 19 Nisan'da gösterime giren film, Cavill'in gişede sadece 96 milyon dolar kazanarak felakete dönüşen 200 milyon dolarlık filmi Argylle'den sadece aylar sonra geldi. 

Gişedeki yavaş başlangıca rağmen film genellikle olumlu eleştiriler aldı.

4. sırada yer aldı

Deadline'ın haberine göre The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in hafta sonu boyunca sadece 8,7 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. 
 


Film, İç Savaş (Civil War), Abigail (Tutsak Abigail) ve gösterimdeki 4. haftasında olan Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'un (Godzilla x Kong: The New Empire) ardından 4. sırada yer aldı.

Eleştirmenler, filmin aldığı övgü dolu yorumlar sayesinde yine de gişede başarılı olabileceğine inanıyor.

Aksiyon ve komedi türündeki film, eleştiri derleme sitesi Rottan Tomatoes'da 100 üzerinden 94 gibi kusursuza yakın bir puan almayı başardı.

Filmin Türkiye'deki gösterim tarihi henüz belli değil.


Independent Türkçe, ScreenRant, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU