Henry Cavill'ın sahte Bond fragmanı milyonlarca kez izlendi

"Haydi hayal dünyasına dalalım"

Henry Cavill, Guy Ritchie’nin yönettiği Kod Adı: U.N.C.L.E.'da (The Man from U.N.C.L.E.) CIA ajanı Solo'yu canlandırmıştı (Warner Bros)

Henry Cavill hayranları nihayet Britanyalı aktörü James Bond rolünde görebiliyor. Yani bir nevi...

The Witcher'ın eski yıldızının "oynadığı" sahte bir Bond filmi fragmanı, YouTube'da milyonlarca kez izlendi.

Margot Robbie de Bond kızı oldu

Sahte "Bond 26" fragmanı, farklı filmlerden görüntüler ve yapay zeka karışımıyla Cavill'ı yeni 007 olarak tanıtıyor. Fragmanda aynı zamanda Margot Robbie de Bond kızı olarak görülüyor.
 


Şimdiye kadar 2,5 milyonu aşkın izleyiciye ulaşan sahte fragmanın açıklamasında "Lütfen bu videonun yalnızca sanatsal ve eğlence amaçlı oluşturulmuş bir konsept fragman olduğunu unutmayın" yazıyor.

KHStudio'nun açıklaması şöyle devam ediyor:

Vizyonumu hayata geçirmek için çeşitli efektleri, ses tasarımını, yapay zeka teknolojilerini, film analizlerini ve diğer unsurları titizlikle bir araya getirdim. Amacı tamamen sanatsal, YouTube topluluğunu eğlendirmeyi ve onlarla etkileşim kurmayı hedefliyor. Amacım bu fragman aracılığıyla yaratıcılığımı ve hikaye anlatma becerilerimi sergilemek. Desteğiniz için teşekkür ederim ve haydi hayal dünyasına dalalım.

Eleştirmenler fragmanın "gösterişsiz" olduğunu yazarken Cavill'ın Amerikan aksanının Bond'la uyumlu olmadığını da dile getiriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cavill hayranları yıllardır aktörün süper casus rolünde Daniel Craig'in yerini almasını umuyordu. Geçen haftalarda Aaron Taylor-Johnson'a Bond rolü için teklif götürüldüğü açıklansa da bu haber doğrulanmadı.

Son olarak Guy Ritchie'nin İkinci Dünya Savaşı temalı aksiyonunda rol alan aktöre, Bond rolüyle ilgili bir gelişme olup olmadığı soruldu.

Cavill, Rich Eisen Show'a "Hiçbir fikrim yok" dedi. 

Elimdeki tek şey söylentiler. Sizin sahip olduğunuz bilgilerle aynı. Belki artık çok yaşlıyım, belki de değilim. Bu yapımcılar Barbara Broccoli ve Mike Wilson'a bağlı ve onların planlarının ne olduğunu göreceğiz.
 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, People

DAHA FAZLA HABER OKU