Rihanna ve A$AP Rocky'nin 2024 Met Gala'ya katılacağı bildirildi

Ünlü ikili Karl Lagerfeld onuruna düzenlenen 2023 Met Gala'ya geç gelmişti

(Reuters)

Mayısın ilk hafta sonunun yaklaşmasıyla, Met Gala'ya yönelik beklentiler hızla artıyor ve A sınıfı katılımcılardan oluşan seçkin liste yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bu yıl ünlüler, Metropolitan Sanat Müzesi'nin kostüm enstitüsünü desteklemek amacıyla düzenlenecek gözde etkinlikte, modanın "uyuyan güzellerine" saygılarını sunarken (bazıları Elizabeth dönemine kadar uzanan 250 arşiv parçası) üç doğal bölge olan kara, deniz ve gökyüzüyle sektörün bağlantısına odaklanacak. Kırmızı halı töreni için organik haute couture dokular ve çiçek süslemeleriyle giyinmeyi garantileyen yıldızlar arasında Met Gala'da deneyimli iki isim yer alıyor: Rihanna ve A$AP Rocky.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'e konuşan bir kaynağa göre, Grammy ödüllü Rihanna ve ünlü rapçi 6 Mayıs'ta düzenlenecek galaya katılacak.

Sevilen ikili geçen yıl da etkinliğe katılmak için çıkmış ancak çok geç kalmışlardı. İkili (ikinci bebeklerine hamile olan Rihanna) ne zaman gelecekleri belli olmadığı için Vogue'un canlı yayınını kesmek zorunda kalmasının ardından kırmızı halıya damga vurmuştu.

Varış saatlerine rağmen Diamonds'ı seslendiren şarkıcı ve Everyday'le tanınan rapçi, kameralar karşısında göz kamaştırmıştı. Rihanna özel tasarım muhteşem bir beyaz Valentino elbise ve büyük güllerle kaplı kapüşonlu bir şal giyerken, A$AP kot üzerine giydiği ekoseli kiltle birlikte takım elbise ceketi, yakalı gömlek ve ince kravatla tamamladığı kombiniyle gündelik şıklığı örneklendirmişti.

Çiftin Karl Lagerfeld temalı etkinlikte göz kamaştırması şaşırtıcı değildi. Rihanna ve A$AP bir süredir moda dünyasının içinde yer alıyor ve her ikisi de kendi kuşaklarının "stil ikonları" diye nitelendiriliyor.

Mayıs 2024 sayısının kapak konusu için Interview Magazine'le yaptığı son röportajda iki çocuk annesi Rihanna, A$AP'in giydiği kıyafetlerin yanında kendisini "serseri" gibi hissettiğini itiraf etmişti.
 


Mel Ottenberg'e verdiği röportajda Rihanna, "Bu adamın yanında kendimi çok serseri gibi hissediyorum. Sanki onun asistanı gibi görünüyorum. Uçağa biniyorum" demişti.

O sırada eşofman giyiyor olmalıyız. Ama o komple Bottega takım elbise giymek istiyor. Ben de 'Bana bunu neden yapıyorsun?' diyorum.

Rihanna, son zamanlarda bir "anne" gibi giyindiğini söylemişti.

Ünlü şarkıcı, "Daha çok çocukları şık giydirmek için zamanımı harcıyorum ve sonra şöyle diyorum: 'Onların yanında giyebileceğim en rahat kıyafet hangisi? Yüzlerine ya da vücutlarına rahatsızlık vermeyecek ya da onları düzgün tutamıyormuşum gibi hissettirmeyecek kıyafet hangisi?" diye açıklamıştı.

Anneler gerçek hayatta rahatına düşkün giyinir.

Page Six'in haberine göre bu yılki Met Gala'ya katılacağı kesinleşen diğer ünlüler arasında Gisele Bündchen, Kendall Jenner, Uma Thurman, Cara Delevingne, Sarah Paulson, Lily Gladstone ve Ayo Edebiri ve Olivia Rodrigo yer alıyor. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU