Meşhur komedi serisine yeni halka: Yıldız isimler 4. filmle dönüyor

Üçleme, dünya çapında 760 milyon dolardan fazla kazanmıştı

Sharon Maguire'ın yönettiği Bridget Jones'un Günlüğü (Bridget Jones's Diary), 25 milyon dolarlık bütçesine karşılık 282 milyon dolar hasılatla büyük başarı elde etmişti (Universal Pictures)

Bridget Jones beyazperdeye geri dönüyor. İki Oscar ödüllü Renée Zellweger, Helen Fielding'in çok satan Bridget Jones: Mad About the Boy (Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor) romanından uyarlanacak 4. filmde meşhur rolünü yeniden canlandıracak.

Yeni yıldızlar da ekleniyor

Hugh Grant ve Emma Thompson rollerine geri dönerken, serinin son halkasına yeni oyuncular da eklendi. Netflix'in çok izlenen duygusal dizisi One Day ve ödüllü The White Lotus'la yıldızı parlayan Leo Woodall'la Oscar ödüllü 12 Yıllık Esaret'in (12 Years A Slave) yıldızı Chiwetel Ejiofor da yeni filmde rol alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bridget Jones 4'ün yönetmenliğini, televizyon dizileri ve bağımsız filmlerle adından söz ettiren Michael Morris üstlenecek.

Bundan önceki üç Bridget Jones filmi, dünya çapında 760 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde ederek büyük başarı kazanmıştı.

Bridget Jones: Mad About the Boy'un 2025'in Sevgililer Günü'nde gösterime girmesi planlanıyor.

Yazar Helen Fielding, projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. 

Bridget Jones artık 51 yaşında

Okurlar ve izleyiciler şimdiye kadar Jones'un aşk üçgenleri yaşadığını, aşık olduğunu ve hatta bir bebek sahibi olduğunu görmüştü. 

Mad About the Boy romanında, Jones'un günlüğüne ifade biçimleri olarak tweet'ler ve mesajlar da eklendi. 

Jones artık 51 yaşında bekar bir anne ve dul bir kadın. Yeni hikayesinde hayat, iş, aile ve aşk arasında gidip geliyor.

Oscar'a aday gösterilmişti

Zellweger, Jones'u ilk kez 2001 uyarlamasında canlandırmış ve bu film büyük bir başarı elde etmekle kalmayıp kendisine En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırmıştı.

Grant ve Colin Firth de filmde rol almış, üçlü 2004 yapımı devam filmi Bridget Jones: Mantığın Sınırı (Bridget Jones: The Edge Of Reason) için geri dönmüştü.

Grant 2016 yapımı Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby) yer almazken, Zellweger ve Firth geri dönmüştü.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU