27 yaşında hayatını kaybetmişti: Popüler dizinin yapımcılarından açıklama

Amazon Prime Video'da ekranlara geliyordu

Amerika'nın tek süper kahraman üniversitesinde geçen Gen V, buradaki yetenekli öğrencileri merkeze alıyor (Amazın Prime Vİdeo)

Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi Gen V'nin yapımcılarından açıklama geldi. 

Dizinin yıldızlarından Chance Perdomo, martta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Gen V prodüktörleri, aktörün canlandırdığı Andre Anderson karakteri için yeni oyuncu seçimi yapmayacaklarını duyurdu.
 


Yapımcılar ayrıca hayranlara aktörü en iyi şekilde onurlandırmanın bir yolunu bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Sosyal medyada paylaşılan açıklamada, "Chance Perdomo'nun trajik kaybyla baş etmeye çalışmaya devam ederken, Gen V'deki herkes onun anısına saygı göstermenin en iyi yolunu bulmaya kararlı" dendi. 

Rolü başka bir oyuncuya vermeyeceğiz çünkü kimse Chance'in yerini dolduramaz. Bunun yerine, mayısta prodüksiyona başlarken ikinci sezon hikayelerimizi yeniden tasarlamak için zaman ve yer ayırıyoruz.

Perdomo, The Boys'un spinoff'u olan Gen V'de, Godolkin Üniversitesi'nde öğrenim gören ve eşyaları manyetik olarak hareket ettirebilen popüler öğrenci Andre'yi canlandırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımcılar, "Bu sezon Chance'i ve onun mirasını onurlandıracağız" dedi.

Martta motosiklet kazasında yaşamını yitiren Perdomo 27 yaşındaydı. Britanyalı aktör, Gen V'nin yanı sıra Netflix'in 4 sezondur devam eden dizisi Chilling Adventures of Sabrina'daki Ambrose Spellman rolüyle de tanınıyordu. Ambrose, Kiernan Shipka'nın canlandırdığı baş karakter Sabrina'nın kuzeniydi.

Ölüm haberinin ardından Gen V yapımcı ekibi ortak bir açıklama yayımlayarak "Bunu aklımız almıyor" demişti. 

Kaliforniya doğumlu oyuncunun "her zaman büyüleyici ve güler yüzlü" olduğunu belirten açıklamada Perdomo için "inanılmaz yetenekli bir sanatçı ve her şeyden öte çok nazik, sevimli bir insan" ifadelerine de yer verilmişti.

Açıklama şöyle devam etmişti:

Onun hakkında geçmiş zamanda yazmak bile anlamsız geliyor. Chance'in ailesi için çok üzgünüz ve arkadaşımızı ve meslektaşımızı kaybetmenin yasını tutuyoruz. Bu gece sevdiklerinize sarılın.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU