Spice Girls üyesi sohbet grubundan atılma nedenini açıkladı

Pop yıldızı "Bunun nedeni bir şeyler söylemem, söz konusu Spice Girls olduğunda çok heyecanlanıyorum" diye itiraf etti

(Reuters)

Mel B., geçmişte Spice Girls'ün (Baharat Kızlar) sohbet grubundan neden atıldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

This Morning'in 4 Nisan tarihli bölümünde, Korkunç Baharat (Scary Spice) diye de bilinen Mel B., grup arkadaşlarının kendisini sadece Spice Girls kızlarının yer aldığı sohbet grubundan zaman zaman çıkardığını açıkladı. İddiaya göre bu grupta orijinal üyeler Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie C. ve Emma Bunton da yer alıyor. Sunucu Alison Hammond kendisine bu konuyu sorduğunda şarkıcı, "Evet, her zaman atılıyorum, bu hep başıma geliyor" diye itiraf etti.

Mel B., "Bunun nedeni bir şeyler söylemem, söz konusu Spice Girls olduğunda çok heyecanlanıyorum çünkü 30 yıl oldu ve kutlayacak çok şeyimiz var" diye devam etti.

Hepimiz hâlâ sağlıklıyız, hayatımızı yaşıyoruz ve hâlâ konuşuyoruz. Bu güzel bir şey.

Great British Bake Off sunucusu, pop ikonundan daha fazla bilgi almaya çalışsa da Mel B., çok gizli Spice Girls bilgilerini daha fazla ağzından kaçırmamak için çenesini tutmaya karar verdi. Geçmişte Mel B., dikkat çekecek bir şekilde başka bir yeniden birleşmeyi ima eden ve ortalığı epey karıştıran tek Spice Girl olmuştu.

Şarkıcı, diğer üyelerin bu olasılığı reddetmesi sorulduğunda muzipçe "Sadece saçmalıyorlar" dedi.

Önceki aylarda Mel B., hayranlarını sevindirmek için grubun birlikte yeni bir şey üzerinde çalışabileceğini ima etmişti. Ancak şarkıcı, Jennifer Hudson'ın kendi adını taşıyan sohbet programının 24 Ocak tarihli bölümünde sorduğu projenin ayrıntılarını paylaşmakta isteksiz davranmıştı.

Mel B., Oscar ödüllü oyuncuya, "Duyurmamam gereken şeyleri açıkladığım için her zaman azar işitiyorum" demişti.

Ama şunu söyleyebilirim ki kesinlikle birlikte bir şeyler üzerinde çalışıyoruz; 5'imiz birden. Ve bunu söylediğim için muhtemelen yine başım belaya girecek.

Grup son olarak 2019'da Havalı Baharat (Posh Spice) diye de bilinen Victoria Beckham'sız bir dörtlü olarak sahne aldıkları bir yeniden bir araya gelme turnesine çıkmıştı. Dolayısıyla Spice Girls'ün hepsinin birlikte sahne aldığı son performans 2012 Londra Olimpiyatları'ndakiydi. Hayranlarının hepsini bir arada görmelerinin üzerinden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen Mel B., grup ve arkadaş olarak paylaştıkları bağların asla kopmayacağını vurguladı.

Mel B., "Grup olarak, ömür boyu birbirinize bağlıyız" diye belirtti.

Çünkü çok çılgın bir deneyim yaşadık.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU