Uçağın koridoruna dışkılayan köpek acil iniş yaptırdı

First class'ta bir köpek tuvaletini yaptıktan sonra koku "hiç geçmedi"

(Temsili/AP)

United Airlines uçağı, bir köpeğin daha fazla dayanamayıp uçağın koridoruna pislemesi üzerine başka bir havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı. 

Business Insider, Houston-Seattle seferinde diğer yolcularla birlikte 4 ayaklı yolcunun da kabinde seyahat ettiğini ve evcil hayvanın koridora dışkılamasının ardından Dallas'a beklenmedik bir iniş yapmasına sebep olduğunu bildirdi. 

Çevrimiçi uçuş takip sistemi Flight Radar, cuma günü ABD'nin Houston kentinden Seattle'a giden United Airlines uçağının Dallas'a doğru yön değiştirdiğini gösteriyor.

Olay ilk olarak Reddit'teki kullanıcılar arasında konuşuldu ancak United Airlines, Business Insider'a olayın gerçekleştiğini doğruladı.

Bir kullanıcı, köpeğin uçağın first class bölümünde "altına kaçırdığını" ve bunun da uçağın Dallas Fort Worth Uluslararası Havalimanı'na doğru yön değiştirmesine neden olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kullanıcı, yer personelinin dışkıyı temizlemek için iki saatten fazla zaman harcadığını iddia etti. 

Kullanıcı ayrıca olaydan sonra first class'taki tuvaletin kullanılamaz hale geldiğinin belirtildiğini ve yerde geçirilen zaman nedeniyle uçaktaki yiyeceklerin bozulduğunu, kendilerine sadece birkaç atıştırmalık kaldığını öne sürdü.

Bununla birlikte kullanıcı, kokunun "hiç geçmediğini" de söylediği için bazı yolcuların iştahı pek açılmamış olabilir. 

United Airlines'da evcil kedi ya da köpekleriyle uçmayı planlayan yolcuların uyması gereken bir dizi kural ve düzenleme bulunuyor. 

United Airlines'ın internet sitesinde, uçuş sırasında rehber hayvanlar hariç tüm evcil hayvanların, kapısı kapalı olacak şekilde taşıma çantalarında ve her zaman koltuğunuzun altında kalması gerektiği belirtiliyor.

Tüylü dostlarınızı uçuşa dahil etmenin ekstra ücretleri de var ayrıca tüm destinasyonlara evcil hayvanınızla uçmanıza izin verilmiyor. 

Daha geçen ay bir başka United Airlines uçuşunda bir şivava, koltuklara ve yere dışkıladıktan sonra devasa bir karmaşaya neden olmuştu.

5 Şubat'ta Portland seferinde bulunan köpek, uçuşun çoğunda taşıma çantasının içindeydi ancak iddiaya göre sahibi köpeğin huzursuzlandığını görünce onu dışarı çıkardı.

Bu olayda kabin görevlileri pisliği temizleyebilmiş ve acil iniş yapılmasına gerek kalmamıştı.

Dışkısını yapan köpeğin yakın çevresinde oturan bazı yolculara olaydan sonra seyahat çeki verilmişti. 

The Independent yorum için United Airlines'la temasa geçti ancak henüz cevap alamadı. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU