1 Nisan şakası yapan Porsche, ünlü markayla dalga geçti

Bir kullanıcı, "Hailey Bieber trend belirleyici sensin" dedi

(Reuters)

Lüks otomobil markası Porsche, 1 Nisan şerefine paylaştığı son Instagram Reels'da Hailey Bieber'ın tartışma yaratan Rhode Beauty telefon kılıflarıyla dalga geçme trendine kendi versiyonuyla katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Porsche'nin, Rhode Beauty'nin telefon kılıfındaki gibi bir gri renge sahip telefon kılıfı versiyonunun üzerinde markanın logosunun yanı sıra eşyaları koymak için benzer bir bölme bulunuyor. Ancak Bieber'ın popüler dudak kremi yerine bu kılıf araba anahtarları taşıyor.

Porsche videonun açıklamasında şöyle yazdı:

Telefon, cüzdan, anahtarlar? Artık yok! Porsche Anahtar Telefon Kılıfı'yla kapıdan aceleyle çıkarken düşünmeniz gereken şeylerden biri daha azalıyor. Moda ve işlevselliği bir araya getiren bu ürün, sezonun olmazsa olmaz aksesuarı. Sence de öyle değil mi, @haileybieber?

İnternet kullanıcıları 1 Nisan reklamını çok komik buldu hatta bazıları bu telefon kılıflarının anahtarlarını kaybetmeye yatkın kişiler için gerçekten kullanışlı olacağını belirtti.
 


Bir kişi, "Bunun 1 Nisan şakası olduğunu biliyorum ama gerçekten faydalı" diye yazdı.

Anahtarımı her zaman çantamda kaybediyorum çünkü araba kullanırken anahtarlıkların dizime vurmasını istemiyorum.

Bir başkası da bu tür bir telefon kılıfının hem anahtarlarınızın hem de telefonunuzun çalınmasını kolaylaştırabileceğine dikkat çekti.

"Yani tek seferde hem iPhone'unu hem de arabanı çalıyorlar" diye yazarken, başka bir kullanıcı da "Biri o telefonu çalarsa ikisi bir arada olur" diye ekledi.

Diğerleri de Hailey Bieber'ın etkisini şaka yollu övdü.

Bir kullanıcı "Hailey Bieber trend belirleyici sensin" yorumunu yaptı. Bir başkası da "Hailey Bieber sen tam bir ikonsun" diye yazdı.

"Onun etkisi tüm cinsiyetleri, markaları ve fiyat aralıklarını aşıyor" diye ekleyen başka bir kullanıcı, sos markası Heinz'ın da Rhode Beauty telefon kılıflarıyla dalga geçtiğini belirtti.

Ketçaptan lüks arabalara, Hailey ne yaparsa herkes onu takip ediyor.

Porsche ilk kez 1 Nisan şakası yapmıyor ve kesinlikle son da olmayacak. Lüks otomobil markası 2021'de "Porsche Exclusive Manufaktur & Porsche Classic Sunar: Patina Boyası Örneği" başlıklı iki buçuk dakikalık bir YouTube videosu yayımlamıştı. Video, eski arabalara yeni bir hayat vermeye yönelik daha yaygın bir uygulama olan restorasyonun tersine yeni model araba sahiplerinin arabalarını paslı bir hurdaya dönüştürerek nasıl eskitebileceklerini öğrenmek istemeleri fikrine dayanıyordu.

O dönemde, YouTube videosunda yeni boya seçeneğine ilişkin çok ciddi bir açıklama yer aldığı için bu numara birkaç izleyiciyi kandırmıştı.

Patina Boya Örneği teklifimizi gerçeğe dönüştürmek üzere son boya teknolojisini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU