Ünlü kot markası, Beyoncé'nin yeni şarkısından dolayı adını değiştirdi

Beyoncé, yeni country albümü Cowboy Carter'da ikonik Amerikan denim markasının adını andı

(Instagram/@beyonce)

Levi's, Beyoncé'nin son albümü Cowboy Carter'da ikonik denim markasının yer almasının ardından şarkıcıya saygılarını sundu.

42 yaşındaki pop yıldızı, merakla beklenen country albümü Cowboy Carter'ı 29 Mart Cuma günü yayımladı. Albümde Beyoncé'nin rapçi Post Malone'la birlikte seslendirdiği tutkulu "Levii's Jeans" şarkısı da yer aldı. Şarkıda Beyoncé şöyle söylüyor:

Levi's kotum olmana izin vereceğim, böylece popoma tüm gün sarılabilirsin.

Efsanevi Amerikan moda markası sosyal medyadan bu selamlamaya karşılık verdi. Albümün yayımlanmasının ardından Levi's, şarkının başlığına uyması için fazladan bir "i" ekleyerek Instagram'daki adını "Levii's" diye değiştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marka ayrıca profil resmindeki logoyu değiştirdi ve biyografisini Beyoncé'nin sadık hayran kitlesi Beyhive'a ince bir selam niteliğindeki yabanarısı emojisiyle birlikte "FKA [önceden bilinen adıyla] Levi's" diye güncelledi.

Beyoncé, bir markanın adını şarkı sözlerinde ilk kez anmıyor. Üç çocuk annesi, üç bölümden oluşan albümünün ilk kısmında yani Renaissance albümünün son parçası "Summer Renaissance"da Hermès'in Birkin modeli çantalarının resmen bittiğini ilan etti.


Beyoncé, Birkin çantalarını "depoya kaldırıp" 2021'den bu yana temsil ettiği, siyahlara ait Telfar markasını kullandığını şarkıda söylüyor. Sevimli takma adı "Bushwick Birkin" olan Telfar alışveriş çantası, uygun fiyatının yanı sıra sade ama lüks tasarımıyla moda severler arasında kült bir aksesuar haline geldi.

Beyoncé, Donna Summer'ın "I Feel Love" şarkısının ritminin bir kısmını kullandığı şarkıda, "Bu Telfar çantası ithal. Birkinler, o b*klar depoda" diyor.

Şarkıda ayrıca Versace, Prada, Balenciaga ve Givenchy gibi favori markalarından bazılarını da anıyor. Aynı parçada, "Bu sergilediğim şey özel dikim" diye söylüyor. 

Ayrıca Beyoncé'nin 2016'da çıkan şarkısı Formation'da Red Lobster'dan bahsetmesinin ardından zincir deniz ürünleri restoranı, X'te (eski adıyla Twitter) trend olmuş ve satışlarında yüzde 33'lük bir artış görülmüştü.

Teksas doğumlu sanatçı, Cowboy Carter albümünde Post Malone'un yanı sıra Dolly Parton, Willie Nelson ve Miley Cyrus gibi yıldızlarla da işbirliği yaptı. Yeni yayımlanan albümde Parton'ın "Jolene" ve The Beatles'ın "Blackbird" gibi ünlü şarkılarının coverları bile yer aldı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU