Tony Soprano sürekli diziden çıkmak istemiş

James Gandolfini'nin tercih ettiği meslek de paylaşıldı

The Sopranos'un başrol karakteri Tony Soprano'yu canlandıran James Gandolfini'nin diziyi sürekli bırakmaya çalıştığı bildirildi. 

HBO dizisinin yaratıcısı David Chase ve Silvio Dante karakterini canlandıran Steven Van Zandt, Birleşik Krallık'ın tanınmış film dergilerinden Empire'a verdikleri söyleşide, Gandolfini'nin yoğun çalışma temposundan bunaldığını söyledi. 

Gandolfini için "Her gün diziden ayrılmaya çalışıyordu" diyen Van Zandt, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Televizyonda 06.00'dan 22.00'ye kadar çalışıyorsunuz. O film sektöründen geliyordu, orada bir günde senaryodan iki sayfa fakan çekiyorlardı. Bizse burada 5,6 hatta 7 sayfalık bölüm çekiyorduk. Bunlardan 4'ü Dr. Melfi'nin ofisinde Lorraine'le olan sahnelerdi. Bunlar da ağır sahneler. Bu yüzden sık sık 'Bunu yapamam, bunu yapamam' diyordu.

Amerikalı oyuncu Loraiine Bracco, Tony Soprano'nun dizideki psikoloğu Dr. Jennifer Melfi'yi canlandırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chase ise Gandolfini'nin bir gün her şeyden bıkıp kendisine "Ben tesisatçı olmalıydım. Yapmam gereken buydu, tesisatçılık" dediğini söyledi. 

Gandolfini, The Sopranos'un kadrosuna katılmadan önce 1993 yapımı Çılgın Romantik ve 1995 yapımı Denizde İsyan gibi filmlerde yer almıştı. 

The Sopranos'un yıldızı, İtalya'nın başkenti Roma'da 2013'te yaptığı seyahat sırasında kalp krizi geçirerek 51 yaşında hayatını kaybetmişti.


Independent Türkçe, Screen Rant, CNN

DAHA FAZLA HABER OKU