Ödüllü dizinin yıldızı, Bruce Springsteen'i oynamaya aday isimler arasında "birinci tercih"

Film, 2023 tarihli Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska kitabından uyarlanıyor

(AFP)

Bruce Springsteen hakkında yakında çıkacak biyografik filmde başrolü üstlenmeye aday oyuncular arasında Jeremy Allen White'ın favori isim olduğu bildiriliyor. 

The Bear'in 33 yaşındaki yıldızı, Warren Zanes'in 2023 tarihli Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska (Beni Hiçbir Yerden Kurtar: Bruce Springsteen'in Nebraska'sının Yapımı) adlı kitabının film uyarlaması için düşünülüyor.

Deadline'da yer alan habere göre, bağımsız film stüdyosu A24 de filmin yapımcılığını üstlenmek için görüşmeler yürütüyor.

Springsteen'in 1982'de çıkan Nebraska albümü, Springsteen'in diskografisindeki daha karanlık ve daha içe dönük eserlerden.

The Boss (Patron) lakaplı müzisyen bu albümü, New Jersey'deki yatak odasında 4 bantlı bir kasete kaydetmiş ve bundan birkaç yıl sonra E Street Band'le ticari açıdan en başarılı albümleri Born in the U.S.A. çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, Netflix'te nüfuz sahibi olduğu film müdürlüğü görevinden ayrıldıktan sonraki ilk büyük film projesini üstlenen yapımcı Scott Stuber tarafından geliştiriliyor.

Önceki aylarda White, FX dizisi The Bear'de canlandırdığı Carmen "Carmy" Berzatto karakteriyle Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy ödülünü evine götürmüştü.

74 yaşındaki Springsteen'in, uzun süredir menajerliğini yapan Jon Landau'yla birlikte yeni film projesinde yer aldığı bildiriliyor.

Dün daha önceki saatlerdeyse şarkıcı-şarkı yazarının, prestijli Ivors Akademi ödülünü alan ilk uluslararası şarkı yazarı olarak tarihe geçeceği duyurulmuştu.

Birleşik Krallık'taki söz yazarları ve bestecilerin meslek birliği olan Akademi'nin daha önce bu onura layık gördüğü isimler arasında Sör Elton John, Kate Bush ve Joan Armatrading'in yanı sıra Genesis'in solisti Peter Gabriel, Beatles'ın yıldızı Sör Paul McCartney ve The Police'in, ödülü 2023'te alan eski solisti Sting de var.

74 yaşındaki ABD'li şarkıcı-şarkı yazarı, Akademi'nin 80 yıllık tarihinde bu en yüksek onura layık görülen 27. kişi olacak. Bu vesileyle 23 Mayıs'ta Londra'daki Grosvenor Malikanesi'nde bir takdim töreni düzenlenecek.

Sanatçı, "Ivors Akademi tarafından tanınan ilk uluslararası şarkı yazarı olmaktan gurur duyuyorum" demişti.

Bu ödül, şarkı yazarlığımı takdir etmenin yanı sıra son 50 yıldır beni ve çalışmalarımı destekleyen hayranlarımla dostlarıma bir övgü niteliği taşıyor.

Tüm bu ülke bana her adımda hoş karşılandığımı hissettirdi ve bunun için her zaman derin bir minnet duyacağım.

52 yıldır sahne alan müzisyen, sağlık sorunları nedeniyle 2023 dünya turnesini ertelemek zorunda kaldıktan sonra geçen hafta sahnelere geri dönmüştü. The River'la tanınan müzisyen peptik ülser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü için geçen yıl eylülde E Street Band'in ABD Turnesi'ndeki bazı konserler iptal edilmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU