Paris Hilton: "Umarım çocuklarım benim kadar sosyal medya bağımlısı olmaz"

Hilton, Ocak 2023'te oğlu Phoenix'i ve 10 ay sonra da kızı London'ı kucağına aldı

(AP)

Paris Hilton çocuklarının sosyal medya bağımlılığından kaçınabileceğini umuyor.

Realite yıldızı, Propper Daley'nin 25 Mart'ta Los Angeles'ta düzenlediği Mantıksız Konuşma Günü (A Day of Unreasonable Conversation) etkinliğinde bu endişelerini dile getirdi. Hilton, ABD Kamu Sağlığı Hizmetleri Birimi Başkanı Dr. Vivek Murthy'yle birlikte "Yalnız Acı Çekmek" paneline katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paneldeki tartışmalar sırasında iki çocuk annesi 43 yaşındaki Hilton, çocuklarının sosyal medyayı merkezine alan bir ortamın aksine "nazik bir dünyada büyümesini" istediğini itiraf etti.

Hilton "Çocuklarımın sadece çok sevildiklerini ve görüldüklerini hissetmesini, dünyaya pozitiflik getiren yeni nesiller olmasını ve büyük kalplere ve büyük bir sevgiye sahip olmasını istiyorum" dedi.

Ona göre sosyal medya bu değerlerin tam tersini besliyor.

Hilton şöyle devam etti:

Ayrıca sürekli telefonlarının başında olmadıkları, sosyal medyanın dışında bir dünyada yaşamalarını isterim. Yani ben bunun çocuklardan çok şey götürdüğünü düşünüyorum. Çocuklar artık dışarı çıkıp çok fazla oyun oynamıyor çünkü herkes telefonlarıyla çok meşgul.

Pırıltılı Hayatlar'ın (Bling Ring) yıldızı düşüncelerini bir itirafla bitirdi. Hilton "Umarım çocuklarım benim kadar sosyal medya bağımlısı olmaz" dedi.

Hilton onların çevrimiçi arayüzlerle daha az içli dışlı olmasını istemesine rağmen çocukluklarından küçük anları Instagram'da paylaşmaya fazlasıyla istekli.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Her şeyin pembe olduğu "Sliving" ("slaying" [harika] ve "living" [hayatın tadını çıkarmak] kelimelerinin birleşiminden oluşan, Hilton'ın icat ettiği bir sözcük -çn.) temalı doğum günü partisindeki aile fotoğraflarından, 14 aylık oğlu Phoenix'le evde geçirdiği anlara kadar Hilton 26,4 milyon takipçisine annelik hayatından kesitler sunuyor. 4 aylık kızı London'ı çoğunlukla halkın gözünden uzak tutuyor.

Hilton ve eşi Carter Reum, her iki çocuklarını da 2023'te taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getirdi. Phoenix ocakta, London ise kasımda doğdu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Paris Hilton internette sık sık Phoenix'le konuştuğu videolar yayımlıyor. Sosyetik yıldız 2024 Super Bowl için Phoenix'in San Francisco 49ers sweatshirt'ü giymiş halde sandalyesinde oturduğu ve turuncu bir dolgu futbol topu tuttuğu iç ısıtan bir video paylaşmıştı.

Hilton, "İlk Super Bowl'una hazır mısın?" diye sorunca Phoenix'in yüzü heyecanla aydınlanıyor.

Futbolu seviyor musun?



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU