Sydney Sweeney: "İki saat uyku bana yetiyor"

"Hayatım boyunca hiç kahve denemedim"

Geçen sene verdiği röportajda "Her zaman, şimdiye kadar çocuğum olacağımı düşünürdüm" demişti (AP)

HBO dizisi Euphoria'yla tüm dünyanın konuştuğu bir isim haline gelen Sydney Sweeney, en büyük ekonomi gazetelerinden Wall Street Journal'a röportaj verdi.

26 yaşındaki Amerikalı oyuncunun dün yayımlanan röportajı, "Sydney Sweeney'e iki saat uyku yetiyor" başlığına sahip. Yıldızlaşan aktris konuyla ilgili şöyle konuştu:

Geceleri uyuyabildiğim kadar uyuyabilsem de uzun süreler boyunca çok az uykunun bana yetmesiyle biliniyorum.

Başrolünü üstlendiği yeni korku filmi Immaculate'la gündem yaratan oyuncu, bu proje için ilk olarak 16 yaşında seçmelere girdiğini anlattı. 

Rafa kaldırılan yapımın yıllar sonra çekilmesi için menajerine yazar Andrew Lobel'i bulması için talimat verdiğini, sonra senaryonun üstünden geçtiklerini, White Lotus'ın yapımcısı David Bernad'ı projeye çektiğini, finansman sağladıklarını ve filmi yönetmen Michael Mohan'a emanet ettiklerini söyledikten sonra şöyle dedi:

Tüm projeyi ben bir araya getirdim. Gerçekten müthiş olup yapılamayan o kadar çok fazla proje var ki…

Sweeney, TikTok'taki rahibeleri inceleyerek filme hazırlandığını zira orada konuyla ilgili geniş bir içerik bulunduğunu da sözlerine ekledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Washington eyaletinde doğan Sweeney, artık köpeği Tank'la birlikte Los Angeles'ta yaşıyor. Fifty-Fifty Films adlı bir yapım şirketi var ve hobilerinden biri vintage otomobilleri elden geçirmek. 

Şirketinin Universal için bir film geliştirmekte olduğunu anlatıyor. 

Bu yıl Euphoria'nın yeni sezonunun çekimlerinin başlayacağını doğrularken hobisine dair de detay veriyor:

Bir arabaya başlamak üzereyim. Henüz çok fazla ipucu vermek istemiyorum çünkü TikTok'ta paylaşacağım ama bir süredir bu otomobile sahibim. Bu yıl bir yandan Euphoria'yi çekerken diğer yandan da bu projeyle uğraşacağım.

"Nasıl bir kahve ve kahvaltı tercih edersin?" sorusuna verdiği yanıt da ilginç:

Hayatım boyunca hiç kahve denemedim. Yalnızca su içerim. Kahvaltıda berry bowl severim. Belki biraz da granola, bacon ve kruvasan.

Sweeney genelde ya hiç makyaj yapmadığını ya da yalnızca allık ve rimel sürdüğünü de anlattı. SolidCore gibi egzersiz programlarıyla formunu koruduğunu söyledi. 

Sinemadan çığlıklar yükseldi

Immaculate'ın prömiyeri, ABD'nin Teksas eyaletindeki Austin'de düzenlenen SXSW festivalinde gerçekleşmişti.

10 gün önce yapılan gösterim, Paramount Tiyatrosu'ndaki kalabalığın ödünü koparmış, sinema salonundan çığlıklar yükselmişti.

İtalyan kırsalındaki ücra bir manastırda yeni bir yolculuğa çıkan Amerikalı rahibe rolündeki Sweeney, gösterimden sonra yapılan söyleşide "Bence karakterleri ve hikayeyi gerçekten önemsiyorsunuz" demişti. 

Evet, hepinizin koltuklarınızda zıplamanızı ve dehşete kapılmanızı istedik. Ama yine de hikayeyi önemsiyorsunuz.

9 milyon dolar bütçeli korku filmi, halihazırda maliyetinin yarısını kazanmayı başardı.

 

Independent Türkçe, Wall Street Journal, Rolling Stone

DAHA FAZLA HABER OKU