Sharon Stone kariyerinde kendisini "şoke eden" şeyi açıkladı

Temel İçgüdü'nün yıldızı "Elimden gelenin en iyisi olmak için her şeyi yaptım" dedi

(AFP)

Sharon Stone, Casino'nun başarısından sonra kariyerinin umduğu kadar iyi gitmemesi karşısında "şoke olduğunu" söyledi.

66 yaşındaki oyuncu, Robert De Niro'nun da Sam "Ace" Rothstein'e hayat verdiği 1995 yapımı epik suç filminde canlandırdığı Ginger McKenna rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Halihazırda eser başına 40 bin dolara kadar ücret alan bir ressam olan Stone, Temel İçgüdü'de (Basic Instinct) canlandırdığı femme fatale karakteri Catherine Tramell rolüyle de tanınmasına rağmen McKenna'nın en gurur duyduğu rolü olduğunu paylaştı.

Çeşitli yapımların başrollerinde yer almasına rağmen sanatçı, The Guardian'a yaptığı açıklamada iş bulmaya devam edememesine şaşırdığını söyledi.

İyi bir şekilde çalışmaya devam edemediğim için şoke oldum çünkü elimden gelenin en iyisi olmak için her şeyi yaptım.

Tam da kariyeri yükselişe geçerken 2001'de geçirdiği beyin kanamasının yol açtığı inme, Hollywood'da rol alma olanağını etkilemişti. Bu olay, 2021'de çıkan anı kitabı İki Kez Yaşamanın Güzelliği'nin (The Beauty of Living Twice) adına ilham verdi.

Stone "Bir kapı kapandığında başka bir kapıyı açmak zorundayım" dedi.

Kitabım şimdiye kadar 22 ülkede satıldı.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kariyerine ara vermek zorunda kalan Stone, 2019'da USA Today'e şöyle demişti:

Benim gibi kendinizi işinizin en arka sıralarında bulduğunuzda kendinizi en baştan çözmeniz gerekiyor.

Oyunculuktan ressamlığa geçen sanatçı The Independent'a verdiği bir röportajda yaşının da iş bulmakta zorlanmasında payı olduğunu paylaşmıştı.

Stone, "Size nasıl rol vereceklerini ya da neye uygun olduğunuzu bilmiyorlar" demişti.

Onlara 'Gene Hackman olduğumu düşünün ve bana öyle rol verin' diyorum. Yargıcı oynayabilirim, federal memuru, komedyeni, politikacıyı oynayabilirim. Beni bir cinsiyetten ibaret görmezseniz epey kolayca rol verebilirsiniz.

MeToo hareketinin yüksek sesli bir destekçisi olan Stone, Hollywood yapımcısı Robert Evans'ın kendisine 1993 yapımı Sliver'da başrolleri paylaştığı William Baldwin'in performansını iyileştirmek için onunla seks yapmasını tavsiye ettiğini önceki günlerde açıklamıştı.

Oyuncu bu olayı ilk kez İki Kez Yaşamanın Güzelliği'nde yazmıştı.

En çok Rosemary'nin Bebeği (Rosemary's Baby) ve Baba'daki (The Godfather) çalışmalarıyla tanınan Evans, 2019'da doğal nedenlerle hayatını kaybetmişti. Yapımcı 89 yaşındaydı.

X/Twitter'dan yaptığı paylaşımda iddiaları reddettiği anlaşılan Baldwin, Stone'un sözlerine ateş püskürmüştü:

Sharon Stone'un bunca yıl sonra neden benim hakkımda konuşmaya devam ettiğinden emin değilim? Hâlâ bana karşı hisleri mi var yoksa onun yakınlaşma çabalarını geri çevirdiğim için bunca yıl sonra hâlâ kırgın mı?

Geçen kasımda Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa adlı podcast'te verdiği röportajda Stone, "Kitabımda özellikle isim vermedim çünkü bu anlamsız bir çaba, onlar kim olduğunu biliyor" diye açıklamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU