Elon Musk'tan ayrılan Grimes yeni ilişkisini duyurdu

Grimes, Elon Musk'tan ayrıldığını 2022'de doğrulamıştı

(AFP)

Grimes yeni erkek arkadaşıyla birlikteliğini "Instagram'da resmen" duyurdu.

36 yaşındaki şarkıcı 23 Mart'ta Instagram'da, kendisiyle yeni sevgilisinin mor ışıklı bir fonun önünde dururken çekilmiş fotoğraflarını içeren bir gönderi paylaştı.

Fotoğraflarda partnerini etiketlemese de hayranlarının yorumlarda belirttiği gibi elektronik dans müziği (EDM) sanatçısı Anyma'yla poz verdiği anlaşılıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk karede ikili birbirlerinin gözlerine bakarken, gerçek adı Matteo Milleri olan partneri Grimes'ın yanağını okşuyor. İkinci fotoğrafta ikili öpüşürken, üçüncü karede Grimes elini Anyma'nın omzuna koymuş ve ona bakıyor.

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan müzisyen fotoğrafın açıklama kısmına "Güzel ve Çirkin" yazdı.

Bir hayranı "Anyma ve Grimes, en güçlü edm çifti" diye yanıt verirken bir diğeri de şöyle dedi:

ACAYİP SIKI BİR LANSMAN.

Grimes ve Anyma geçen yıl boyunca birlikte çalıştı. Anyma, Grimes'ın Haziran 2023'te çıkan Welcome To The Opera adlı hit şarkısında yer almış ve ikili, ocakta Meksika'nın Tulum bölgesinde düzenlenen 2024 Zamna Festivali'nde parçanın bir remiksini seslendirmişti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@grimes)


Aynı ayın sonraki günlerinde Instagram'da şarkı söylediği bir video paylaşan Grimes, gönderinin açıklama kısmında Anyma'yı etiketlemişti. Şarkıcı "Uzun süredir ortalıkta olmadığım için üzgünüm. İşe geri döneceğim için heyecanlıyım! cc @anyma" diye yazmıştı.

The Independent yorum için Grimes ve Anyma'nın temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Grimes daha önce milyarder Elon Musk'la birlikteydi. İkili ilk olarak 2018'de Musk'ın şarkıcıya sosyal medya üzerinden mesaj atmasıyla tanışmıştı. Eylül 2021'de Musk, Grimes'la programlarının ve konumlarının çakışması nedeniyle "kısmen ayrıldıklarını" Page Six'e açıklamıştı.

Bundan iki ay sonra ikilinin, Y takma adını verdikleri ve taşıyıcı anne aracılığıyla doğan Exa adında bir kızı olmuştu. Exa'nın yanı sıra eski çiftin X takma adını verdiği X AE A-XII adında üç yaşında bir oğlu var. Teknoloji devi ve Grimes, Techno Mechanicus adındaki üçüncü çocuklarını da 9 Eylül 2023'te gizlice dünyaya getirmişti.

Mart 2022'de Vanity Fair'e konuşan Grimes, Musk'la akışkan bir birliktelikleri olduğunu söylemişti. Daha sonra bu yoruma açıklık getiren şarkıcı eskiden Twitter diye bilinen X'te, kızlarının doğumundan sonra ayrılsalar da Musk için "O benim en iyi arkadaşım ve hayatımın aşkı" demişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU