Gisele Bündchen, Tom Brady'yi jiu-jitsu eğitmeniyle aldattığı iddialarını yanıtladı

Model, "Hayatımı tabloid basına malzeme etmek istemiyorum" dedi

(Reuters)

Gisele Bündchen, Tom Brady'den ayrılmasına dair dolanan aldatma söylentilerine karşılık verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

23 Mart'ta yayımlanan The New York Times röportajında model, ilişkilerinin ve boşanmasının manşet olmaya devam etmesine değindi.

43 yaşındaki Bündchen, 13 yıllık evliliklerinin ardından Ekim 2022'de Brady'den ayrıldığını açıklamıştı. O zamandan beri, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente'yle romantik bir şekilde anılıyor.

Valente'yle fotoğraflandığı için bazı hayranları Brady'yi onunla aldattığını varsaymakta gecikmemişti. Ancak Bündchen bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti. 

Bündchen, The New York Times'a verdiği röportajda "Bu bir yalan" dedi. Model sözlerine şöyle devam etti:

Hayatımı tabloid basına malzeme etmek istemiyorum. Kendimi tüm bunlara açık hale getirmek istemiyorum.

Bündchen, kadınları ve ilişkilerini eleştiren tabloid basınına ateş püskürdü ve bu detaylı incelemenin ünlülerin ailelerini etkileme şeklini açıkladı. Model, Brady'den iki çocuğa sahip: 14 yaşındaki Benjamin ve 11 yaşındaki Vivian.

Model, "Bu, sağlıksız bir ilişkiden ayrılma cesaretini gösterdiklerinde suçlanan ve sadakatsiz diye etiketlenen pek çok kadının başına gelen bir şey" dedi.

Toplumlarıyla baş etmek zorundalar. Aileleriyle uğraşmak zorundalar. Elbette bu durum benim için biraz daha fazla büyüyor.

Bündchen, ilişkilerinin spot ışıklarının dışında kalacağını söyledi. "İki kişi arasında geçen şeyleri kimse gerçekten bilemez, sadece ilişkideki iki kişi bilir" dedi.

Bündchen daha sonra biriyle sevgili olduğunu açıkladı ve görünüşe göre Kasım 2023'ten beri romantik bir şekilde anıldığı Valente'yle ilişkisini doğruladı.

The New York Times'a verdiği röportajda, "İlk kez, daha önce arkadaşım olan biriyle görüşüyorum." dedi.

Bu çok farklı. Çok içten ve çok şeffaf.

2022'de Bündchen ve Brady evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Bündchen, Instagram'da yayımladığı bir açıklamada şunları yazmıştı:

Birlikte geçirdiğimiz zaman için çok minnettarız, Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle sevdiğim evlatlarımız oldu ve olmaya da devam edecek. Onlara hak ettikleri sevgiyi, özeni ve ilgiyi vermek için birlikte ebeveynlik yapmaya devam edeceğiz.

Son aylarda model, dövüş sanatları öğretmeni Valente'yle birlikte görülüyor. İkili Kosta Rika'da birlikte yemek yerken ve koşu yaparken görüntülenmişti. Ancak bir kaynak ocakta People'a yaptığı açıklamada ikilinin sıkı bir bağa sahip olmalarına rağmen ilişkilerine bir ad koymadıklarını söylemişti.

Bündchen bu ay Vanity Fair'e verdiği bir röportaj sırasında Valente'ye de değinmişti. Sevgili olup olmadıklarını doğrulamazken, onu ve kardeşlerini övmüştü.

"Ne yazık ki boşanmış olduğum için bu noktada beni herhangi bir şeye yamamaya çalışacaklarından eminim" demişti.

Hepsiyle tanıştığım için çok minnettarım çünkü sadece bana ve çocuklarıma yardım etmekle kalmadılar, aynı zamanda başta Joaquim olmak üzere harika arkadaşlar oldular.

Model sözlerine şöyle devam etmişti:

O bizim öğretmenimiz, en önemlisi de hayran olduğum ve güvendiğim bir insan. Böyle bir enerjiye sahip olmak, çocuklarımın etrafında böyle bir enerjinin olması çok güzel.

The Independent yorum için Bündchen'in temsilcisiyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU