Eleştirmenler yeni dizi hakkında Stephen King'le hemfikir

Sürükleyici bilimkurgu sezon finali yapmak üzere

Dizinin başrollerindeki Noomi Rapace ve James D'Arcy'ye Breaking Bad'le tanınan Jonathan Banks de eşlik ediyor (Apple TV+)

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan efsanevi korku yazarı Stephen King, Twitter'daki 7 milyonu aşkın takipçisine sık sık film, dizi ve kitap önerilerinde bulunuyor.

Amerikalı yazar, bu ayın başında Apple TV+'ın yeni psikolojik gerilim dizisinden övgüyle bahsetmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

76 yaşındaki korku yazarı, Noomi Rapace'in başrolde yer aldığı ve hafızasında açıklanamayan boşluklar olan bir astronotu canlandırdığı Constellation'ı desteklediğini açıklamıştı.

48 yaşındaki oyun yazarı ve senarist Peter Harness'ın kaleme aldığı 8 bölümlük psikolojik gerilim, İsveçli aktris Rapace tarafından canlandırılan astronot Jo'yu merkeze alıyor.

King, Twitter hesabından bilimkurgu ve gerilim dizisi hakkındaki övgü dolu yorumunu paylaşmıştı. Sadece ilk iki bölümü izlediğini belirten King, bunların "neredeyse mükemmel, heyecanlı ve inandırıcı" olduğunu söylemişti.

Finali tatmin edecek mi?

King, dizinin diğer bölümlerinin ne getireceği konusunda merakını gizlememişti:

Asıl soru her şeyi çözüme kavuşturup izleyiciyi tatmin edip edemeyeceği.

Sinema ve televizyon yazarları, Constellation'ın yalnızca bir bölümünün kaldığını yazarak King'in eleştirisine hak verdi.

ScreenRant, "Dizinin bilimkurgu türüne heyecan verici ve yeni bir şey getirdiğini" yazarak ekledi: 

Bunu izledikten sonra güçlü bir finale sahip olacağını ummadan edemiyor insan...

Dizi, yayın süresi boyunca Jo'nun kimlik, keder ve kendi gerçekliğine dair algısıyla mücadelesini çevreleyen sayısız gizem ortaya koydu. Ancak finaline bir bölüm kalan dizi, çözülmesi gereken fazla şey bıraktı. Bu da usta korku yazarı King'in endişesinde haklı olabileceğini akıllara getiriyor.

"Göz kamaştırıyor"

Space.com'dan Fran Ruiz, "Kartlarını çok erken açık eden iyi yapılmış bir gerilim" dediği Constellation'la ilgili şu yorumu yapmıştı:

Apple'ın yeni bilimkurgu gerilimi Constellation açılış bölümlerinde göz kamaştırıyor ancak bizi meşgul etmek için gereken enerjiden yoksun olabilir.


Independent Türkçe, ScreenRant, Space.com

DAHA FAZLA HABER OKU