Yönetmeni yanıtladı: Yeni Netflix filminin devamı gelecek mi?

Stranger Things'in yıldızı başrolde

Damsel'da 20 yaşındaki Millie Bobby Brown'a Angela Bassett, Robin Wright, Ray Winstone ve Nick Robinson eşlik ediyor (Netflix)

Damsel'ın yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo, Netflix filminin devamının gelebileceğini düşünüyor.

Fantastik film, popüler dizi Stranger Things ve Enola Holmes serisinde yayıncı kuruluşla çalışan Millie Bobby Brown'ın Netflix'le yaptığı son işbirliği. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fresnadillo'nun filminde Brown, ailesi ve köyünün durumunu iyileştirme umuduyla Aurea kraliyet ailesinin evlilik teklifini kabul eden genç Prenses Elodie'yi canlandırıyor. 

Ancak Elodie, çok geçmeden kraliyet ailesinin eski bir borcu ödemek için onu kurban seçtiğini öğreniyor.

Inside Total Film podcast'ine katılan Fresnadillo, Damsel'ın devam filmi olasılığına değindi. 

56 yaşındaki Fresnadillo, bir devam filminin çekilip çekilmeyeceğinin büyük ölçüde izleyicilere ve onların filme verecekleri tepkiye bağlı olduğunu açıkladı. 

"Çok mutlu olacağım"

Bununla birlikte İspanyol yönetmen, bir devam filmi çekmekten şahsen "çok mutlu" olacağını doğruladı. Ayrıca filmin sonundaki ters köşe göz önüne alındığında, Damsel dünyasının nasıl genişleyebileceğini de anlattı. 
 


"Damsel için bir devam filmi çekmekten çok mutlu olacağım. Ama tabii ki seyircinin ne düşündüğünü ve filme nasıl tepki verdiğini görmek için beklememiz gerekiyor" diyen yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Damsel'ın evreninin gerçekten açık olduğu doğru. Özellikle de ailenin yeni yapılanması nedeniyle. Hikayede bu yeni üye var, bu konuda çok fazla şey söylememeliyiz ama sizi onlarla daha fazla macera düşünmeye davet ediyor. Yani kesinlikle, eğer böyle bir şey olursa, bunu yapmaktan çok mutlu olacağım.

Damsel'ın yeni gösterime girdiği göz önüne alındığında, bir devam filminin çekilip çekilmeyeceğini söylemek için henüz erken. 

İkinci filme yeşil ışık yakılıp yakılmayacağı eleştirilere ve izlenme oranlarına bağlı olacak. 

İlk yorumlara göre film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 59 puana sahip. Daha fazla yorum geldikçe puanın değişmesi bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Inside Total Film

DAHA FAZLA HABER OKU