James Bond rolü için adı geçen aktör heyecanlandıran ihtimalle ilgili konuştu

007'yi Daniel Craig'den sonra kimin canlandıracağı hâlâ merak konusu

2006'da ilk kez Bond rolüyle izleyicinin karşısına çıkan 56 yaşındaki Daniel Craig, 15 yıl boyunca toplam 5 filmde meşhur ajanı canlandırmıştı (MGM)

Ferrari'nin yıldızı Jack O'Connell, James Bond serisinin bir sonraki filminde 007 rolünü üstlenme olasılığına değindi.

Son olarak usta yönetmen Michael Mann imzalı 2023 yapımı Ferrari'de Adam Driver'ın karşısında Britanyalı yarış pilotu Peter Collins'i canlandıran O'Connell, ilk olarak gençlik komedisi Skins'deki rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştı. 

Yıldız isimlerin rakibi

Bond yapımcıları dünyanın en ünlü casusu rolünü kimin üstleneceğine henüz karar vermemişken O'Connell'ın adı, Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson ve Idris Elba gibi isimlerin arasında olası bir rakip olarak dolaşıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yıl gösterime girecek Amy Winehouse biyografisi Back to Black'te şarkıcının eski eşi Blake Fielder-Civil'i canlandıran O'Connell'a, ikonik James Bond rolünü üstlenmekle ilgilenip ilgilenmeyeceği soruldu. 

Total Film'e konuşan 33 yaşındaki aktör, böyle bir teklifle ilgileneceğini kabul etmekle birlikte, kararını senaryonun kalitesine ve filmi kimin yöneteceğine göre vereceğini açıkladı. Ayrıca rol için rekabetin yoğun olacağını ve nihai kararın "onun elinde olmadığını" da itiraf etti. 

"Eğer böyle bir şey benim önüme çıkarsa, elbette..." diyerek söze başlayan aktör, çalışacağı projeleri seçerken her zaman nasıl davranıyorsa yine öyle yapacağını söyledi:

Okurdum, kim yönetiyor diye bakardım. Beni istiyorlar mı? Güzel. Hadi konuşalım. Senaryo güzel mi? O zaman harika. Tamam, kesinlikle konuşalım.

"Bu bile başarı"

"Bu burun kıvıracağım bir şey değil" diyen Britanyalı yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

Eminim uzun, çok uzun bir liste vardır. Eminim ki listede rekabet çok fazladır ve eminim ki bunun için düşünülen olağanüstü oyuncular vardır. Eğer o listede bir yerdeysem, harika. Bu bile başlı başına bir başarı. Ama yine de bu sektördeki pek çok şeyde olduğu gibi bunların çoğu benim elimde değil. Her şeyi akışına bırakıyorsunuz.

Daniel Craig, 2021 yapımı Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time To Die) James Bond olarak son kez sahneye çıkmadan önce bile yerine geçecek isimle ilgili söylenti ve spekülasyonlar yaygındı. 

Yeni film için acele etmiyorlar

Yine de Craig'in halefinin kim olacağına dair gittikçe artan ilgiye rağmen Bond yapımcısı Barbara Broccoli, yeni film üzerinde çalışmaya başlamak için acele etmediklerini söylemişti.

Timothy Dalton'un Öldürme Yetkisi'yle (License to Kill) Pierce Brosnan'ın Altın Göz'ü (Goldeneye) arasında ve Daniel Craig'in başrolde olduğu Spectre'yle Ölmek İçin Zaman Yok arasında 6'şar yıllık boşluk vardı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Total Film, GamesRadar

DAHA FAZLA HABER OKU