Billie Eilish'in Tiktokçulara yönelik tepkisi alkış topladı

Hayranlar, Billie Eilish'in 2024 People's Choice Ödülleri'ne katılan fenomenler ve TikTok'ta içerik üretenler hakkındaki "dürüst" yorumlarını övüyor

(Reuters)

Billie Eilish'in 2024 People's Choice Ödülleri'ndeki "TikTokçu" sayısı hakkında konuşurken duyuldu ve bu yorumları Hollywood etkinliklerine katılan içerik üreticileri hakkındaki tartışmaları arttırdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"What Was I Made For?"un şarkıcısı 18 Şubat Pazar günü Los Angeles'ta düzenlenen People's Choice Ödülleri'ne katıldı. Tören sırasında Eilish, Avustralyalı pop yıldızı Kylie Minogue'un yanında oturuyordu ve kameralar ikilinin arasındaki konuşmanın bir kısmını yakaladı. Ünlü magazin hesabı Pop Crave'in paylaştığı bir videoda, Eilish'in konuk listesi hakkında yorum yaptığı duyulabiliyor.

Eliyle ağzını kapatan Eilish, Minogue'a "Burada TikTokçular falan var" dedi. Bad Guy'ın şarkıcısı daha sonra başparmağıyla yanlarındaki sandalyeleri işaret etti ve kafasını olumsuz anlamda salladı.

Video o zamandan beri eski adı Twitter olan X'te 2,7 milyondan fazla kez görüntülendi. Kullanıcılar, Eilish'in eğlence sektörünü ele geçiren fenomen kültürüne dair samimi yorumlarını övüyor.

Bir X kullanıcısı videoya "Billie Eilish'in TikTokçu belası hakkında konuşması çok komik" diye yanıt verdi.
 


Bir başkası "Bu konuda çok dürüst " dedi.

Üçüncü bir kişi de "Billie haklı, TikTokçuların ödül törenlerinde işi yok" diye yazdı.
 


Tana Mongeau, James Charles, Bobbi Althoff, Noah Miller, Drew Afualo, Alix Earle ve Brianna LaPaglia, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Monica'da bulunan Barker Hangar'daki People's Choice Ödülleri'ne davet edilen birçok fenomen ve içerik üreticisi arasındaydı. Bu arada Eilish, Amazon Prime Video dizisi Swarm'daki rolüyle Yılın TV Performansı ödülünü kazandı. Ayrıca Yılın Pop Sanatçısı dalında aday gösterildi ancak bu ödül Taylor Swift'e gitti.

Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın sahnede Natasha Bedingfield'la birlikte "Unwritten" şarkısını seslendirmesi gibi ödül töreninde daha pek çok unutulmaz an yaşandı. 2004'te hit olan şarkı, ikilinin 2023 yapımı romantik komedisi Senden Başka'da (Anyone But You) yer almıştı. Birlikte bir ödül sundukları sırada Powell "biraz gergin" olduğunu itiraf etti ve Sweeney onu sakinleştirmek için "Unwritten" şarkısını söylemeye başladı.

Aktör "Bu işe yaramayacak" dediğinde Sweeney şöyle cevap verdi:

Tamam, o zaman büyük silahları çıkarmanın zamanı geldi.

Ardından Bedingfield alkışlar eşliğinde sahneye çıktı ve şarkının devamını tamamladı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU