Doja Cat alnındaki Dilara Fındıkoğlu dövmesiyle kafa karıştırdı

"Lütfen bana alnındaki dövmenin kalıcı olmadığını söyleyin"

İstanbul doğumlu moda tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu, 33 yaşında. Moda eğitimini Londra'da alan Fındıkoğlu, Rihanna’dan Bella Hadid’e, Lady Gaga’dan Hailey Bieber’a, Kylie Jenner’dan Cardi B’ye kadar birçok ünlü ismin kıyafetlerini tasarladı (Reuters)

Kırmızı halıda alnında elbise tasarımcısının adının yazılı olduğu bir dövme de dahil bir dizi yeni dövmeyi görücüye çıkaran Doja Cat, Grammy izleyicilerinin kafasını karıştırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Woman şarkısıyla tanınan 28 yaşındaki sanatçı, 4 Şubat Pazar günü Kaliforniya'nın Los Angeles kentinde Crypto.com Arena civarındaki kırmızı halıya tasarımcı Dilara Fındıkoğlu imzalı şeffaf korse elbisesi ve gözlükleriyle çıktı. Transparan çıplak elbise Doja Cat'in göğsünü ve çok sayıdaki yeni dövmesini ortaya çıkardı. Bu dövmelerden birinde bir binanın ana hatları var.

Şarkıcının kolları da tamamen dövmeliyken, alnında elbisenin tasarımcısının onuruna "Dilara Fındıkoğlu" dövmesi olduğu görüldü.

Sosyal medyada Doja Cat'in yeni görünümü hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve birçoğu daha birkaç gün önce bu dövmelerin olmadığına dikkat çekti.

Bir kişi "Doja Cat ne zamandan beri tüm bu dövmelere sahip?" diye sorarken, bir başkası "Doja Cat tüm bu dövmeleri ne zaman yaptırmış?" dedi.

Diğerleri dövmelerin gerçek olmadığına dair umutlarını paylaşırken, bir başkası şöyle yazdı:

Umarım Doja Cat'teki dövmeler sahtedir.

Başka bir kişiyse "Lütfen bana alnındaki dövmenin kalıcı olmadığını söyleyin" diye yazdı.
 

Doja Cat'i bir süredir takip etmiyorum, tüm bu dövmeler yeni mi yoksa sahte mi?

 

doja cat tüm bu dövmeleri ne zaman yaptırmış


Doja Cat'in Cuma günü Instagram'da yayımladığı bir fotoğrafta göğsünde ve kollarının aşağısında desenler olmadan görüldüğü için dövmelerin geçici olması muhtemel.
 


Doja Cat'in en yeni dövmeleri gerçek olmayabilir ancak rapçi kalıcı mürekkepten payına düşeni alıyor.

Haziranda, şarkıcı tüm sırtını kaplayan yarasa iskeleti dövmesini tanıtmış ve sadece birkaç hafta sonra belinde bir örümcek dövmesi göstermişti. Doja Cat, ağustosta da kulağının arkasında kafasına kadar uzanan bir tırpan dövmesini sergilemişti.
 


Grammy kırmızı halısında en iyi giyinen tüm yıldızları burada bulabilir ve törenden en son gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU